רקע בוש

שיפודי סלמון צלויים במרינדה

שיפודי סלמון עם שדרוג מתקתק ועסיסי. תפוז, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי הם שילוב נפלא למרינדה שטעמיה דבקים עמוק בסלמון בזכות אריזת הוואקום
שיפודי סלמון עם שדרוג מתקתק ועסיסי. תפוז, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי הם שילוב נפלא למרינדה שטעמיה דבקים עמוק בסלמון בזכות אריזת הוואקום
  • דניאל עמית
  • 11K צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 4 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 241.7 קק״ל 966.6 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 21.2 גרם
    שומן 9.5 גרם 38.1 גרם
    נתרן 41.0 מ״ג 164.2 מ״ג
    חלבון 30.8 גרם 123.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 53.3 מ״ג 213.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 4 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    242
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 241.7 קק״ל 966.6 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 21.2 גרם
    שומן 9.5 גרם 38.1 גרם
    נתרן 41.0 מ״ג 164.2 מ״ג
    חלבון 30.8 גרם 123.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 53.3 מ״ג 213.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
ארוחה בריאה
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

כל המרכיבים פרוסים על השולחן
כל המרכיבים מוכנים.
  1. מערבבים את קוביות הסלמון עם חומרי המרינדה.

    מרכיבי המרינדה לצד שקית הוואקום
    מערבבים את הסלמון עם חומרי המרינדה.

  2. משפדים וסוגרים בוואקום באמצעות בלנדר מוט עם אביזר ייעודי למשך 4 שעות.

    סגירת השקית בוואקום באמצעות בלנדר מוט
    סוגרים בוואקום.

  3. צולים על גריל או במחבת גריל על כיריים במשך 2 דקות מכל צד לצריבה.

    שיפודי סלמון נצלים על מחבת גריל
    צולים את שיפודי הסלמון.

  4. מגישים עם מצע של אורז לבן מקושט בבצל ירוק.

    שיפודי סלמון בצלחת עם אורז
    בתיאבון! צילום: שי אפגין


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody