תירס קובני
מתכון קל ומפתיע למנה שאני חולה עליה ומגישים ב"קפה הוואנה" שבניו יורק. לשמחתי הצלחתי לשחזר אותה אז עכשיו תורכם להכין. תירס מתוק ומתפצח עטוף בטעמים ממכרים
מתכון קל ומפתיע למנה שאני חולה עליה ומגישים ב"קפה הוואנה" שבניו יורק. לשמחתי הצלחתי לשחזר אותה אז עכשיו תורכם להכין. תירס מתוק ומתפצח עטוף בטעמים ממכרים
- דניאל עמית
- 22K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.6 קק״ל 457.2 קק״לפחמימות 1.7 גרם 3.3 גרםשומן 23.3 גרם 46.7 גרםנתרן 498.5 מ״ג 997.1 מ״גחלבון 4.3 גרם 8.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.6 גרם 29.3 גרםכולסטרול 61.4 מ״ג 122.8 מ״גסידן 108.6 מ״ג 217.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 14.0 מ״ג 28.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות229
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.6 קק״ל 457.2 קק״לפחמימות 1.7 גרם 3.3 גרםשומן 23.3 גרם 46.7 גרםנתרן 498.5 מ״ג 997.1 מ״גחלבון 4.3 גרם 8.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.6 גרם 29.3 גרםכולסטרול 61.4 מ״ג 122.8 מ״גסידן 108.6 מ״ג 217.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 14.0 מ״ג 28.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.5 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 229 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לתירס
למימרח
-
1 כף גדושה מיונז
-
1/2 מיכל שמנת חמוצה 9%
-
1 שן שוםכתושה
-
1/4 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגוררת
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבשאו לפי הטעם
אופן הכנה
- מורחים את התירס בחמאה מומסת (אפשר בעזרת מברשת).
- צורבים את התירס על מחבת פסים לוהטת.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את המיונז עם השמנת החמוצה, השום והמלח.
- כשהתירס צרוב, מורחים עליו את רוטב המיונז, מפזרים מעל את הפרמז’ן והצ’ילי ומגישים.
אופן הכנה
- מורחים את התירס בחמאה מומסת (אפשר בעזרת מברשת).
- צורבים את התירס על מחבת פסים לוהטת.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערית את המיונז עם השמנת החמוצה, השום והמלח.
- כשהתירס צרוב, מורחים עליו את רוטב המיונז, מפזרים מעל את הפרמז’ן והצ’ילי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)