-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 609.9 קק״ל 2439.7 קק״לפחמימות 57.8 גרם 231.2 גרםשומן 23.5 גרם 93.9 גרםנתרן 1656.8 מ״ג 6627.1 מ״גחלבון 36.6 גרם 146.3 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 7.5 גרם 30.1 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 153.9 מ״ג 615.5 מ״גברזל 6.5 מ״ג 25.8 מ״גאשלגן 1103.2 מ״ג 4412.7 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 33.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות610
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 609.9 קק״ל 2439.7 קק״לפחמימות 57.8 גרם 231.2 גרםשומן 23.5 גרם 93.9 גרםנתרן 1656.8 מ״ג 6627.1 מ״גחלבון 36.6 גרם 146.3 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 7.5 גרם 30.1 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 153.9 מ״ג 615.5 מ״גברזל 6.5 מ״ג 25.8 מ״גאשלגן 1103.2 מ״ג 4412.7 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 33.7 מ״גסגור
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 610 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1 בצל בינונימגורר עם הנוזל (לא לסחוט)
-
1 תפוח אדמה בינונימגורר עם הנוזל (לא לקלף ולא לסחוט)
-
3 כפות קורנפלור
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית בהרט
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית שום גבישי
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
- יוצרים קציצות, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומתיזים שמן זית בתרסיס.
- אופים את הקציצות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך רבע שעה.
- מכינים את רוטב ריבת הבצל: שמים את הבצלים הפרוסים בסיר סוטאז’ ללא שמן - זה מאיץ את תהליך הבישול שלו.
- כשהבצל מתרכך מוספים את שמן הזית ומערבבים.
- מוסיפים את הסילאן, הבהרט, המלח והפפריקה ומערבבים. מוסיפים בכל פעם קצת מים עד שמתקבל צבע שחום יפה.
- מוסיפים כוס מים רותחים ומסדרים בסיר את הקציצות. מבשלים עם מכסה על אש נמוכה לפחות חצי שעה ועדיף כמה שיותר זמן. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
- יוצרים קציצות, מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומתיזים שמן זית בתרסיס.
- אופים את הקציצות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך רבע שעה.
- מכינים את רוטב ריבת הבצל: שמים את הבצלים הפרוסים בסיר סוטאז’ ללא שמן - זה מאיץ את תהליך הבישול שלו.
- כשהבצל מתרכך מוספים את שמן הזית ומערבבים.
- מוסיפים את הסילאן, הבהרט, המלח והפפריקה ומערבבים. מוסיפים בכל פעם קצת מים עד שמתקבל צבע שחום יפה.
- מוסיפים כוס מים רותחים ומסדרים בסיר את הקציצות. מבשלים עם מכסה על אש נמוכה לפחות חצי שעה ועדיף כמה שיותר זמן. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)