פסטה פטוצ’יני עם חמאה ופרמזן

מנה לפנתאון של פסטה פטוצ'יני עם המון חמאה וגרנה פדנו, כמה שאתם חושבים שצריך גרנה פדנו - תוסיפו עוד. מנה סופר קרמית ומפנקת
מנה לפנתאון של פסטה פטוצ'יני עם המון חמאה וגרנה פדנו, כמה שאתם חושבים שצריך גרנה פדנו - תוסיפו עוד. מנה סופר קרמית ומפנקת
  • דניאל עמית
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    652
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 651.6 קק״ל 2606.5 קק״ל
    פחמימות 89.4 גרם 357.5 גרם
    שומן 17.5 גרם 70.1 גרם
    נתרן 158.9 מ״ג 635.5 מ״ג
    חלבון 10.5 גרם 41.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.0 גרם
    כולסטרול 51.5 מ״ג 205.8 מ״ג
    סידן 320.5 מ״ג 1282.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 30.9 מ״ג 123.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    652
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 651.6 קק״ל 2606.5 קק״ל
    פחמימות 89.4 גרם 357.5 גרם
    שומן 17.5 גרם 70.1 גרם
    נתרן 158.9 מ״ג 635.5 מ״ג
    חלבון 10.5 גרם 41.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.0 גרם
    כולסטרול 51.5 מ״ג 205.8 מ״ג
    סידן 320.5 מ״ג 1282.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 30.9 מ״ג 123.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים כוס ממי הפסטה בצד.

2. בקערה שמים את החמאה (אפשר גם יותר מ-50 גרם). כשהפסטה מוכנה שמים אותה על החמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה.

3. מוסיפים כל פעם קצת גרנה פדנו עד שהיא נמסה והופכת לרוטב.

4. מוסיפים עוד גרנה פדנו ושופכים כל פעם קצת ממי הפסטה. מערבבים היטב עד שהכל הופך לרוטב קרמי ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody