-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 326.6 קק״ל 1959.3 קק״לפחמימות 26.4 גרם 158.1 גרםשומן 15.8 גרם 95.0 גרםנתרן 10.3 מ״ג 62.0 מ״גחלבון 0.8 גרם 4.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 9.6 גרם 57.5 גרםכולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״גסידן 27.6 מ״ג 165.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 33.8 מ״ג 202.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות327
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 326.6 קק״ל 1959.3 קק״לפחמימות 26.4 גרם 158.1 גרםשומן 15.8 גרם 95.0 גרםנתרן 10.3 מ״ג 62.0 מ״גחלבון 0.8 גרם 4.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 9.6 גרם 57.5 גרםכולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״גסידן 27.6 מ״ג 165.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 33.8 מ״ג 202.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 327 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כפית גדושה אבקת סוכר
הגשה
-
חופן תותים
-
חופן אוכמניות טריות
אופן הכנה
- מכינים את המרנג: מחממים תנור לתכנית סטטית (2 פסים ריקים) לחום של 150 מעלות.
- במיקסר מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שמתקבל קצף לבן ורך.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד התייצבות, כל פעם כף, עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.
- מוסיפים את אבקת הסוכר למרנג תוך ניפוי לקערת המיקסר ומטמיעים עם לקקן בתנועות קיפול עד שהכל מתאחד.
- מסדרים את המרנג על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בצורת עיגול חופשי ופרוע.
- מכניסים לתנור למשך 10 דק בחום של 150 מעלות ואז מורידים לחום של 110 מעלות לעוד שעתיים.
- מכינים את הקרם: מקציפים ביחד את כל חומרי הקרם במהירות בינונית עד גבוהה, עד שנוצרת קצפת סמיכה ויציבה.
- מסדרים את הקרם על המרנג (לאחר שהתקרר).
- הגשה: מוסיפים מעל את התותים והאוכמניות הטריות.
אופן הכנה
- מכינים את המרנג: מחממים תנור לתכנית סטטית (2 פסים ריקים) לחום של 150 מעלות.
- במיקסר מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שמתקבל קצף לבן ורך.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד התייצבות, כל פעם כף, עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.
- מוסיפים את אבקת הסוכר למרנג תוך ניפוי לקערת המיקסר ומטמיעים עם לקקן בתנועות קיפול עד שהכל מתאחד.
- מסדרים את המרנג על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בצורת עיגול חופשי ופרוע.
- מכניסים לתנור למשך 10 דק בחום של 150 מעלות ואז מורידים לחום של 110 מעלות לעוד שעתיים.
- מכינים את הקרם: מקציפים ביחד את כל חומרי הקרם במהירות בינונית עד גבוהה, עד שנוצרת קצפת סמיכה ויציבה.
- מסדרים את הקרם על המרנג (לאחר שהתקרר).
- הגשה: מוסיפים מעל את התותים והאוכמניות הטריות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)