לביבות ירק וגבינות שאי אפשר להפסיק לאכול

לביבות מפוצצות בירק יחד עם גבינות מלוחות וטובות זה כל מה שצריך בחג. בעצם, תוסיפו גם שמנת חמוצה ואנחנו מסודרים! הלביבות הממכרות שילי אצלכם בבית
לביבות מפוצצות בירק יחד עם גבינות מלוחות וטובות זה כל מה שצריך בחג. בעצם, תוסיפו גם שמנת חמוצה ואנחנו מסודרים! הלביבות הממכרות שילי אצלכם בבית
  • דניאל עמית
  • 27K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    127
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 126.7 קק״ל 1901.0 קק״ל
    פחמימות 4.8 גרם 72.5 גרם
    שומן 8.9 גרם 134.1 גרם
    נתרן 447.8 מ״ג 6716.6 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 112.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 65.3 גרם
    כולסטרול 56.8 מ״ג 852.3 מ״ג
    סידן 43.9 מ״ג 659.1 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 413.8 מ״ג 6206.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    127
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 126.7 קק״ל 1901.0 קק״ל
    פחמימות 4.8 גרם 72.5 גרם
    שומן 8.9 גרם 134.1 גרם
    נתרן 447.8 מ״ג 6716.6 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 112.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 65.3 גרם
    כולסטרול 56.8 מ״ג 852.3 מ״ג
    סידן 43.9 מ״ג 659.1 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 413.8 מ״ג 6206.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

הגשה וטיגון


אופן הכנה

  1. קוצצים הנענע, הכוסברה, הפטרוזיליה והבצל הירוק ושמים בקערה.
  2. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים טוב טוב לבלילה אחידה.
  3. מחממים מחבת עם שמן קנולה לטיגון חצי עמוק.
  4. יוצרים מהבלילה לביבות בגודל הרצוי ומטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה.
  5. כשהלביבות מזהיבות- הן מוכנות, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מגישים לצד שמנת חמוצה עם קצת שמן זית. בתיאבון וחג שמח!

    לביבות ירק וגבינות. צילום: דניאל עמית
    לביבות ירק וגבינות. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody