פאי רועים אנגלי שאין שני לו בכל ישראל!

פאי רועים היא ארוחה שלמה ומושלמת - גם בתור מנה עיקרית וגם בתור תוספת! קבלו מתכון קל ומטריף לפאי רועים בשתי שכבות של אושר
פאי רועים היא ארוחה שלמה ומושלמת - גם בתור מנה עיקרית וגם בתור תוספת! קבלו מתכון קל ומטריף לפאי רועים בשתי שכבות של אושר
  • דניאל עמית
  • 93K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.4 קק״ל 3926.2 קק״ל
    פחמימות 70.8 גרם 424.7 גרם
    שומן 16.5 גרם 99.3 גרם
    נתרן 1132.2 מ״ג 6793.0 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 214.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.5 גרם 93.1 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 394.6 מ״ג 2367.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 2695.2 מ״ג 16171.1 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 39.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.4 קק״ל 3926.2 קק״ל
    פחמימות 70.8 גרם 424.7 גרם
    שומן 16.5 גרם 99.3 גרם
    נתרן 1132.2 מ״ג 6793.0 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 214.9 גרם
    סיבים תזונתיים 15.5 גרם 93.1 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 394.6 מ״ג 2367.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 2695.2 מ״ג 16171.1 מ״ג
    אבץ 6.6 מ״ג 39.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבת בשר

שכבת פירה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מחממים את השמן בסיר סוטאז’ ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את הגזר, הסלרי והשום וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב לריכוך הירקות.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים עם כף עץ ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את המלח והפלפל, הפפריקה והבהרט ומערבבים.
  3. מוסיפים את מחית העגבניות (הפאסאטה), מערבבים, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.
  4. מכינים את הפירה: מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם כפית מלח לריכוך מלא.
  5. מסננים את תפוחי האדמה, מועכים ומוסיפים את המיונז, הביצה, המלח והפלפל.
  6. כאשר הבשר והפירה מוכנים, נותנים להם מעט להתקרר.
  7. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  8. מרכיבים את הפאי: מניחים בתחתית שכבה אחידה של הבשר ומעליה שכבה אחידה של הפירה. יוצרים צורות עם מזלג ואופים במשך חצי שעה או יותר, להשחמה יפה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (14)

    להגיב על דבורה לבטל

    Avatar

      Avatar
      שרה שירי

      נשמע מתכון מעולה, אכין עכשיו לחג. אם אין לי פאסאטה עגבניות אפשר לגרר עגבניות טריות במקום?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        אפשר!

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody