-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 281.9 קק״ל 2255.2 קק״לפחמימות 13.2 גרם 105.6 גרםשומן 6.5 גרם 51.9 גרםנתרן 555.8 מ״ג 4446.2 מ״גחלבון 40.2 גרם 321.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרםשומן רווי 1.7 גרם 13.2 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 1155.0 מ״גסידן 47.2 מ״ג 377.6 מ״גברזל 2.2 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 606.4 מ״ג 4851.4 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 33.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-50 דק׳
-
קלוריות282
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 281.9 קק״ל 2255.2 קק״לפחמימות 13.2 גרם 105.6 גרםשומן 6.5 גרם 51.9 גרםנתרן 555.8 מ״ג 4446.2 מ״גחלבון 40.2 גרם 321.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרםשומן רווי 1.7 גרם 13.2 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 1155.0 מ״גסידן 47.2 מ״ג 377.6 מ״גברזל 2.2 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 606.4 מ״ג 4851.4 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 33.4 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-50 דק׳ | קלוריות 282 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 כרעי עוף בינוניות
-
6 בצלים בינונייםקלופים פרוסים דק
-
2 כפות סילאן
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית ראס אל חנות
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בסיר רחב צורבים עם 3 כפות שמן זית את העוף משני הצדדים שלו. לאחר מכן מוציאים את העוף לצלחת ובאותו הסיר עם השמן שנשאר מטגנים את הבצלים עד שהם מוזהבים.
- מתבלים ב-2 כפות סילאן, כפית מלח, כפית ראס על חנות וחצי כפית פלפל שחור. מערבבים, מכסים במכסה ונותנים לזה זמן (אני בישלתי לפחות שעה על אש קטנה).
- לאחר מכן מסדרים בתבנית שכבה של ריבת בצל, מעל את העוף, מעל מכסים את העוף בשאר הבצל ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, חום עליון תחתון, למשך שעה וחצי.
אופן הכנה
- בסיר רחב צורבים עם 3 כפות שמן זית את העוף משני הצדדים שלו. לאחר מכן מוציאים את העוף לצלחת ובאותו הסיר עם השמן שנשאר מטגנים את הבצלים עד שהם מוזהבים.
- מתבלים ב-2 כפות סילאן, כפית מלח, כפית ראס על חנות וחצי כפית פלפל שחור. מערבבים, מכסים במכסה ונותנים לזה זמן (אני בישלתי לפחות שעה על אש קטנה).
- לאחר מכן מסדרים בתבנית שכבה של ריבת בצל, מעל את העוף, מעל מכסים את העוף בשאר הבצל ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, חום עליון תחתון, למשך שעה וחצי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
איך אופים את העוף עוד שעה וחצי אחרי בישול של שעה על 180 מעלות לא טורבו עם התוספת המתוקה והוא לא נשרף?
הי רונית. שימי לב שהעוף בסעיף השני יוצא מהמחבת לצלחת וממתין שם עד הסעיף הבא כך שהעוף לא עובר מעל שעתיים בישול/אפייה.
זה היה טעים ומושלם. מציע להוסיף מעט ציר עוף לאקסטרה טעם. ובישול בטורבו יעיל יותר
היי ליאור, תודה על ההמלצה והפידבק