-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 844.2 קק״ל 844.2 קק״לפחמימות 55.9 גרם 55.9 גרםשומן 34.9 גרם 34.9 גרםנתרן 2114.8 מ״ג 2114.8 מ״גחלבון 69.2 גרם 69.2 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרםשומן רווי 6.1 גרם 6.1 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסידן 111.4 מ״ג 111.4 מ״גברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 650.7 מ״ג 650.7 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות844
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 844.2 קק״ל 844.2 קק״לפחמימות 55.9 גרם 55.9 גרםשומן 34.9 גרם 34.9 גרםנתרן 2114.8 מ״ג 2114.8 מ״גחלבון 69.2 גרם 69.2 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרםשומן רווי 6.1 גרם 6.1 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסידן 111.4 מ״ג 111.4 מ״גברזל 6.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 650.7 מ״ג 650.7 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 844 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חזה עוף חצוי
-
1 כף מיונז
-
1 כף רוטב סרירצ’ה
-
2 פרוסות חלה טרייה
-
2 מלפפונים חמוצים בינונייםפרוס
-
1/2 אבוקדו בינוניפרוס
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מבשלים את חזה העוף במים רותחים במשך חצי שעה.
- מפרקים אותו בעזרת 2 מזלגות לשיערות. מוסיפים את המיונז והסרירצ’ה ומערבבים.
- קולים את החלה על מחבת עם שמן זית.
- מרכיבים את הסנדוויץ’: מורחים על החלה את המיונז, המלפפונים החמוצים, העוף המפורק, האבוקדו, המלח והצ’ילי הגרוס ובתיאבון.
אופן הכנה
- מבשלים את חזה העוף במים רותחים במשך חצי שעה.
- מפרקים אותו בעזרת 2 מזלגות לשיערות. מוסיפים את המיונז והסרירצ’ה ומערבבים.
- קולים את החלה על מחבת עם שמן זית.
- מרכיבים את הסנדוויץ’: מורחים על החלה את המיונז, המלפפונים החמוצים, העוף המפורק, האבוקדו, המלח והצ’ילי הגרוס ובתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)