מרק גריסים וירקות קרמי

מרק גריסים כמו המרק הזה לא טעמתם מעולם! הוא מתחיל קלאסי עם ירקות וגריסים אבל מקבל טאץ' קרמי בסוף של שמנת מתוקה (או קרם קוקוס)
מרק גריסים כמו המרק הזה לא טעמתם מעולם! הוא מתחיל קלאסי עם ירקות וגריסים אבל מקבל טאץ' קרמי בסוף של שמנת מתוקה (או קרם קוקוס)
  • דניאל עמית
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.8 קק״ל 1318.8 קק״ל
    פחמימות 42.6 גרם 213.0 גרם
    שומן 6.6 גרם 32.8 גרם
    נתרן 1985.4 מ״ג 9927.0 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 28.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.4 מ״ג 302.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 333.2 מ״ג 1665.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.8 קק״ל 1318.8 קק״ל
    פחמימות 42.6 גרם 213.0 גרם
    שומן 6.6 גרם 32.8 גרם
    נתרן 1985.4 מ״ג 9927.0 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 28.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.4 מ״ג 302.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 333.2 מ״ג 1665.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

1. מטגנים את הכרישה בשמן זית. מוסיפים את הגזרים ומערבבים במשך כמה דקות.

2. מוסיפים את תפוחי האדמה, הקישואים והפטריות ומערבבים.

3. מכסים את הכל במים רותחים - 3 אצבעות מעל קו הירקות.

4. מוסיפים את גריסי הפנינה, אבקת המרק והמלח. מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 30 דקות.

5. כעבור 30 דקות מוסיפים את השמנת / החלב / חלב הקוקוס, מערבבים, מבשלים במשך 10 דקות ומגישים. בתיאבון!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות