מק אנד צ׳יז

אז נכון שזה לא הדבר הכי בריא בעולם, אבל זה כל כך טעים!!! מק אנד צ'יז עם רוטב סמיך שנמתח ועוטף ברכות את כל הפסטה המעולה שנחה לכם בצלחת
אז נכון שזה לא הדבר הכי בריא בעולם, אבל זה כל כך טעים!!! מק אנד צ'יז עם רוטב סמיך שנמתח ועוטף ברכות את כל הפסטה המעולה שנחה לכם בצלחת
  • דניאל עמית
  • 108K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1699
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1698.7 קק״ל 3397.3 קק״ל
    פחמימות 240.9 גרם 481.7 גרם
    שומן 51.7 גרם 103.5 גרם
    נתרן 1405.4 מ״ג 2810.8 מ״ג
    חלבון 74.0 גרם 147.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 30.3 גרם 60.6 גרם
    כולסטרול 143.2 מ״ג 286.3 מ״ג
    סידן 903.9 מ״ג 1807.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 742.6 מ״ג 1485.2 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1699
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1698.7 קק״ל 3397.3 קק״ל
    פחמימות 240.9 גרם 481.7 גרם
    שומן 51.7 גרם 103.5 גרם
    נתרן 1405.4 מ״ג 2810.8 מ״ג
    חלבון 74.0 גרם 147.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 30.3 גרם 60.6 גרם
    כולסטרול 143.2 מ״ג 286.3 מ״ג
    סידן 903.9 מ״ג 1807.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 742.6 מ״ג 1485.2 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את השום והקמח ומערבבים.
  3. מוסיפים את החלב לסירוגין ומערבבים ללא הפסקה (כל פעם כחצי כוס חלב ומערבבים עד שמסמיך מעט) ממשיכים כך עם כל כמות החלב במשך כמה דקות רצופות עד שהרוטב כולו מסמיך.
  4. כשהרוטב מסמיך מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד שכל הגבינה נמסה. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים.
  5. מסננים את הפסטה מהמים ומוסיפים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומגישים.

    מק-אנד-ציז. צילום: ספיר קוסה
    מאנצ’ אמיתי. צילום: ספיר קוסה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (13)

    Avatar

      Avatar
      איתמר בן שלום

      גם אצלנו מכינים מצ׳דר (גד,200גר) ועוד כ 100 גר מוצרלה.. 2 כפות קמח וכ – 2.5 כוסות חלב.. וקצת אגוז מוסקט וכפית חרדל למי שאוהב טוויסט, הבנות אומרות שזה פחות כבד.. מפזרים פרמז׳ן מעל לפני התנור..וק

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        הי שי. לא , לא חייב

        Avatar
        איתמר בן שלום

        תוספת לתגובה.. אוהבים מאד בבית את האתר, והמתכונים שלך !! הכל קליל, נגיש וטעים מאד.. תבורכי !

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        תודה איתמר.

      Avatar
      אושרית

      אמאלה מתכון נדיר !! הכנתי את המתכון עם גבינת צדר במקום אמאלה יצא חלום !!! תודההה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        תודה רבה אושרית

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody