הראשונה המושלמת: סשימי סלמון ב-2 דקות הכנה!
אצלי אין חריימה בשישי! אז מה עדנה מכינה כשהיא רוצה לפנק את המשפחה? מנות רעננות של דגים נאים ב-2 דקות. הכי טעים וממש בקלי קלות
אצלי אין חריימה בשישי! אז מה עדנה מכינה כשהיא רוצה לפנק את המשפחה? מנות רעננות של דגים נאים ב-2 דקות. הכי טעים וממש בקלי קלות
- דניאל עמית
- 48K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 415.5 קק״ל 415.5 קק״לפחמימות 3.5 גרם 3.5 גרםשומן 24.0 גרם 24.0 גרםנתרן 186.5 מ״ג 186.5 מ״גחלבון 41.2 גרם 41.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסידן 8.1 מ״ג 8.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 118.3 מ״ג 118.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 2 דק׳כולל 2 דק׳
-
קלוריות416
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 415.5 קק״ל 415.5 קק״לפחמימות 3.5 גרם 3.5 גרםשומן 24.0 גרם 24.0 גרםנתרן 186.5 מ״ג 186.5 מ״גחלבון 41.2 גרם 41.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 6.9 מ״גסידן 8.1 מ״ג 8.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 118.3 מ״ג 118.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
אז אצלנו האשכנזים (אימא שלי בכלל חלבית, ז’תומרת סורית, אבל היא יותר פולנייה ממיליון אימהות שאני מכירה) קיצור, אין חריימה בשישי!
אצלנו אם רוצים לפנק את בני הבית מכינים סשימי, טרטר או כל מה שקשור בדגים נאים. ולכן, היום החלטתי להכין לכם סשימי סלמון נימוח בפה.
איך מכינים? קל מדי!
מרכיבים 7 | זמן הכנה 2 דק׳ | זמן כולל 2 דק׳ | קלוריות 416 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם סלמון טריפרוס לפרוסות דקות
-
1 כף רוטב סויה
-
1/4 כפית שמן שומשוםאו כמה שאוהבים
הגשה
-
1 כף מיונז
-
1 כפית רוטב סרירצ’ה
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטןפרוס דק
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- פורסים את הסלמון.
- מוסיפים כף סויה וכמה טיפות שמן שומשום - שמן שומשום מאוד דומיננטי תטעמו ותחליטו אם בא לכם להוסיף עוד ומסדרים את הסשימי על צלחת הגשה.
- מערבבים מיונז עם סרירצ’ה ומעבירים לשקית סנדוויץ’ ועושים ממנה שקית זילוף. מכניסים, קושרים את השקית ומחוררים בקצה אחד.
- מזלפים את הספייסי מיונז שהכנו, מוסיפים קצת פרוסות של צ’ילי חריף טרי, מפזרים מעט כוסברה וזהו!
- מנה ראשונה חגיגית ו”יעני” מושקעת, שלוקחת בדיוק 2 דקות הכנה.
אופן הכנה
- פורסים את הסלמון.
- מוסיפים כף סויה וכמה טיפות שמן שומשום - שמן שומשום מאוד דומיננטי תטעמו ותחליטו אם בא לכם להוסיף עוד ומסדרים את הסשימי על צלחת הגשה.
- מערבבים מיונז עם סרירצ’ה ומעבירים לשקית סנדוויץ’ ועושים ממנה שקית זילוף. מכניסים, קושרים את השקית ומחוררים בקצה אחד.
- מזלפים את הספייסי מיונז שהכנו, מוסיפים קצת פרוסות של צ’ילי חריף טרי, מפזרים מעט כוסברה וזהו!
- מנה ראשונה חגיגית ו”יעני” מושקעת, שלוקחת בדיוק 2 דקות הכנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)