אמאלה! סופגניות אשל עם ממרח לוטוס
לא, רגע, אמאלה! סופגניות אשל ביתיות ב-5 דקות שטובעות בממרח לוטוס מושלם. אני מזהירה אתכם מראש, זה מסוכן, ממכר ואי אפשר לעצור! חג שמח!
לא, רגע, אמאלה! סופגניות אשל ביתיות ב-5 דקות שטובעות בממרח לוטוס מושלם. אני מזהירה אתכם מראש, זה מסוכן, ממכר ואי אפשר לעצור! חג שמח!
- דניאל עמית
- 12K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.1 קק״ל 3002.0 קק״לפחמימות 20.4 גרם 408.7 גרםשומן 5.7 גרם 113.6 גרםנתרן 262.8 מ״ג 5255.3 מ״גחלבון 3.6 גרם 71.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 31.2 גרםכולסטרול 32.3 מ״ג 646.4 מ״גסידן 7.1 מ״ג 142.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 34.1 מ״ג 682.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות150
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.1 קק״ל 3002.0 קק״לפחמימות 20.4 גרם 408.7 גרםשומן 5.7 גרם 113.6 גרםנתרן 262.8 מ״ג 5255.3 מ״גחלבון 3.6 גרם 71.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 31.2 גרםכולסטרול 32.3 מ״ג 646.4 מ״גסידן 7.1 מ״ג 142.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.7 מ״גאשלגן 34.1 מ״ג 682.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״גסגור
אני מזהירה ואומרת לכם מראש, עם הסופגניות האלו, צריך להיזהר!!! הסופגניות האלו הן כמו פיצוחים – נגעת נסעת! ברגע שלקחתם אחת תדעו שזה ממש לא נגמר שם ואחריה יגיעו עוד 4 לפחות. אולי אפילו 5, אני לא לוקחת אחריות! אז איך מכינים? הכי פשוט שיש!
חג שמח ובתיאבון!
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 150 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
350 גרם קמח תופחהחבילה הקטנה
-
2 גביעי אשל
-
2 ביצים L
-
1 1/2 כפות סוכר לבן
-
2 כפיות תמצית וניל
טיגון והגשה
-
לטיגון עמוק
-
1/2 צנצנת ממרח לוטוסאו יותר!
אופן הכנה
- טורפים את כל המצרכים יחד עד לקבלת בלילה במקרם אחיד.
- מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם יוצרים סופגניות בעזרת כף גלידה קפיצית, או בעזרת שתי כפות - שימו לב שהשמן לא רותח מידי! אז תקבלו סופגניות שחומות מבחוץ אבל לא עשויות מבפנים.
- ממיסים במיקרוגל כמות נדיבה של ממרח לוטוס ושופכים על הסופגניות. זהו. לתקוף!
אופן הכנה
- טורפים את כל המצרכים יחד עד לקבלת בלילה במקרם אחיד.
- מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם יוצרים סופגניות בעזרת כף גלידה קפיצית, או בעזרת שתי כפות - שימו לב שהשמן לא רותח מידי! אז תקבלו סופגניות שחומות מבחוץ אבל לא עשויות מבפנים.
- ממיסים במיקרוגל כמות נדיבה של ממרח לוטוס ושופכים על הסופגניות. זהו. לתקוף!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)