רקע בוש

קנלוני גבינות ברוטב רוזה

מעדן איטלקי שאי אפשר לסרב לו. קנלוני ממולא במגוון גבינות ברוטב עגבניות ושמנת שמכניסים יחד לתבנית ומקרימים בתנור עם עוד קצת גבינה. למה לא?
מעדן איטלקי שאי אפשר לסרב לו. קנלוני ממולא במגוון גבינות ברוטב עגבניות ושמנת שמכניסים יחד לתבנית ומקרימים בתנור עם עוד קצת גבינה. למה לא?
  • דניאל עמית
  • 167K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.5 קק״ל 2612.4 קק״ל
    פחמימות 54.7 גרם 273.7 גרם
    שומן 22.3 גרם 111.5 גרם
    נתרן 575.8 מ״ג 2878.9 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 116.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 10.2 גרם 51.0 גרם
    כולסטרול 97.2 מ״ג 486.2 מ״ג
    סידן 688.6 מ״ג 3442.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 292.8 מ״ג 1463.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.5 קק״ל 2612.4 קק״ל
    פחמימות 54.7 גרם 273.7 גרם
    שומן 22.3 גרם 111.5 גרם
    נתרן 575.8 מ״ג 2878.9 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 116.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 10.2 גרם 51.0 גרם
    כולסטרול 97.2 מ״ג 486.2 מ״ג
    סידן 688.6 מ״ג 3442.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 292.8 מ״ג 1463.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לרוטב הרוזה

לקנלוני


אופן הכנה

  1. מכינים את רוטב הרוזה: במחבת מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את רסק הגעבניות, רוטב העגבניות, השמנת המתוקה, הבזיליקום, הפרמזן, המלח והפלפל. מערבבים היטב ומבשלים כ-5 דקות.
  2. מוזגים לתבנית חצי מכמות הרוטב.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  4. מכינים את הקנלוני: מערבבים בקערה את הריקוטה, הפטה, הפרמזן והביצה ומערבבים היטב. מעבירים לשקית זילוף (יותר פשוט למלא כך את הקנלוני).
  5. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות, מניחים את הקנלוני הממולאים בתבנית על הרוטב ומוזגים מעל את יתרת הרוטב.
  6. מכסים בנייר אלומיניום את התבנית ומכניסים לתנור לחצי שעה.
  7. מוציאים בזהירות את התבנית מהתנור, מסירים את נייר האלומניום ומפזרים מלמעלה מוצרלה או גבינה צהובה ומכניסים חזרה לתנור לעוד דקות בודדות עד שהגבינה נמסה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (14)

    Avatar

      Avatar
      עופר

      היי, האם צריך לבשל את הקנלוני לפני המילוי?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        לא, אין צורך

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody