רקע בוש
באנר בוש

קנלוני גבינות ברוטב רוזה

מעדן איטלקי שאי אפשר לסרב לו. קנלוני ממולא במגוון גבינות ברוטב עגבניות ושמנת שמכניסים יחד לתבנית ומקרימים בתנור עם עוד קצת גבינה. למה לא?
מעדן איטלקי שאי אפשר לסרב לו. קנלוני ממולא במגוון גבינות ברוטב עגבניות ושמנת שמכניסים יחד לתבנית ומקרימים בתנור עם עוד קצת גבינה. למה לא?
  • דניאל עמית
  • 50K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    608
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.0 קק״ל 3039.9 קק״ל
    פחמימות 53.2 גרם 266.2 גרם
    שומן 29.8 גרם 149.0 גרם
    נתרן 575.8 מ״ג 2878.9 מ״ג
    חלבון 24.8 גרם 123.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 73.5 גרם
    כולסטרול 71.7 מ״ג 358.7 מ״ג
    סידן 643.1 מ״ג 3215.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 234.8 מ״ג 1173.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    608
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.0 קק״ל 3039.9 קק״ל
    פחמימות 53.2 גרם 266.2 גרם
    שומן 29.8 גרם 149.0 גרם
    נתרן 575.8 מ״ג 2878.9 מ״ג
    חלבון 24.8 גרם 123.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 73.5 גרם
    כולסטרול 71.7 מ״ג 358.7 מ״ג
    סידן 643.1 מ״ג 3215.3 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 234.8 מ״ג 1173.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לרוטב הרוזה

לקנלוני


אופן הכנה

  1. מכינים את רוטב הרוזה: במחבת מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את רסק הגעבניות, רוטב העגבניות, השמנת המתוקה, הבזיליקום, הפרמזן, המלח והפלפל. מערבבים היטב ומבשלים כ-5 דקות.
  2. מוזגים לתבנית חצי מכמות הרוטב.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  4. מכינים את הקנלוני: מערבבים בקערה את הריקוטה, הפטה, הפרמזן והביצה ומערבבים היטב. מעבירים לשקית זילוף (יותר פשוט למלא כך את הקנלוני).
  5. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות, מניחים את הקנלוני הממולאים בתבנית על הרוטב ומוזגים מעל את יתרת הרוטב.
  6. מכסים בנייר אלומיניום את התבנית ומכניסים לתנור לחצי שעה.
  7. מוציאים בזהירות את התבנית מהתנור, מסירים את נייר האלומניום ומפזרים מלמעלה מוצרלה או גבינה צהובה ומכניסים חזרה לתנור לעוד דקות בודדות עד שהגבינה נמסה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    הילה

    במה אפשר להחליף את הריקוטה, לא ניתן למצוא אותה על המדפים עכשיו

      דניאל עמית
      דניאל עמית

      גבינת עזים, הטעם כמובן ישתנה

    Avatar
    ענת כהן

    אפשר לדעת את כמויות הגבינה בגרמים- חבילה זה לא ברור.

      דניאל עמית
      דניאל עמית

      200 גרם או לפי טעמך 🙂

    Avatar
    ג'נט

    היי עמית , איזה פאסאטה עגבניות את משתמשת , יש כל מיני סוגים ?

      Avatar
      Foody team

      אפשר להשתמש בכל סוג, אנו ממליצים על mutti.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody