קונכיות פסטה במילוי גבינות ברוטב רוזה

המתכון הזה נקרא ״לחג או לממ"ד״. אני נותנת לכם פה מתכונים, אבל איפה בסוף נאכל אותם- אין איש יודע. מה שבטוח, חשוב שיהיה אוכל בסיטואציה. אז מה יש לנו פה? מנה של צדפות ממולאות בגבינות ברוטב רוזה, ב-5 דקות עבודה ו-40 דקות אפייה בתנור. יאללה מתחילים!
המתכון הזה נקרא ״לחג או לממ"ד״. אני נותנת לכם פה מתכונים, אבל איפה בסוף נאכל אותם- אין איש יודע. מה שבטוח, חשוב שיהיה אוכל בסיטואציה. אז מה יש לנו פה? מנה של צדפות ממולאות בגבינות ברוטב רוזה, ב-5 דקות עבודה ו-40 דקות אפייה בתנור. יאללה מתחילים!
  • דניאל עמית
  • 56K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    441
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.4 קק״ל 882.7 קק״ל
    פחמימות 17.5 גרם 35.1 גרם
    שומן 29.6 גרם 59.2 גרם
    נתרן 1761.4 מ״ג 3522.9 מ״ג
    חלבון 28.4 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 36.0 גרם
    כולסטרול 96.0 מ״ג 192.0 מ״ג
    סידן 849.2 מ״ג 1698.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 370.2 מ״ג 740.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    441
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.4 קק״ל 882.7 קק״ל
    פחמימות 17.5 גרם 35.1 גרם
    שומן 29.6 גרם 59.2 גרם
    נתרן 1761.4 מ״ג 3522.9 מ״ג
    חלבון 28.4 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 36.0 גרם
    כולסטרול 96.0 מ״ג 192.0 מ״ג
    סידן 849.2 מ״ג 1698.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 370.2 מ״ג 740.3 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב רוזה

מלית גבינות

קישוט


אופן הכנה

1.מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר את השום עם קצת שמן זית או חמאה.

2. מוסיפים בקבוק מחית עגבניות של בלה איטליה, שלא צריך להוסיף לו יותר מדי, כי הוא באמת מושלם בפני עצמו.

3. מוסיפים את השמנת לבישול, המלח והפלפל ומבשלים כמה דקות.

4. בתבנית עגולה/סיר שטוח שמתאים לאפייה בתנור, שמים חצי מכמות הרוטב ומסדרים את הצדפות. לגבי הצדפות- לא צריך לבשל אותן לפני! ממלאים אותן ככה.

5. מכינים את מלית הגבינות: מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הקוטג׳, הקשקבל, הבולגרית, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט וממלאים את הצדפות.

קונכיות פסטה ממולאות
שופכים חצי מכמות הרוטב בתחתית, מסדרים את הצדפות וממלאים אותן במלית הגבינות

6. שופכים את הרוטב שנשאר מעל הצדפות הממולאות. חשוב שהרוטב יכסה לגמרי את הצדפות כדי שהן יתרככו.

7. מכסים את הסיר בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.

8. אחרי חצי שעה, מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 10 דקות נוספות וזה מוכן!

9. לפני ההגשה מפזרים כמה עלי בזיליקום והיידה אכילה רגשית טעימה ומזינה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody