רקע בוש
בוש

פרנץ’ טוסט

רוצים להרגיש אמריקה? אז קבלו פרנץ' טוסט הזיות בעשר דקות עם לחם רך ונימוח ותוספות מושלמות שגרמו לי להתחיל לדבר אל עצמי בזמן שחיסלתי את המנה
רוצים להרגיש אמריקה? אז קבלו פרנץ' טוסט הזיות בעשר דקות עם לחם רך ונימוח ותוספות מושלמות שגרמו לי להתחיל לדבר אל עצמי בזמן שחיסלתי את המנה
  • דניאל עמית
  • 6K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1042
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1042.1 קק״ל 2084.2 קק״ל
    פחמימות 27.3 גרם 54.6 גרם
    שומן 89.2 גרם 178.4 גרם
    נתרן 490.8 מ״ג 981.5 מ״ג
    חלבון 18.7 גרם 37.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 51.7 גרם 103.4 גרם
    כולסטרול 520.3 מ״ג 1040.5 מ״ג
    סידן 335.4 מ״ג 670.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 5764.1 מ״ג 11528.1 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1042
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1042.1 קק״ל 2084.2 קק״ל
    פחמימות 27.3 גרם 54.6 גרם
    שומן 89.2 גרם 178.4 גרם
    נתרן 490.8 מ״ג 981.5 מ״ג
    חלבון 18.7 גרם 37.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 51.7 גרם 103.4 גרם
    כולסטרול 520.3 מ״ג 1040.5 מ״ג
    סידן 335.4 מ״ג 670.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 5764.1 מ״ג 11528.1 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לטיגון

לבלילה

להגשה


אופן הכנה

  1. מניחים מחבת על הכיריים, ממיסים על המחבת את החמאה ומוסיפים סוכר בשכבה אחידה עד שהסוכר נמס מעט (הזהרו שלא יישרף).
  2. טורפים היטב בקערה את השמנת, החלב, הביצים, תמצית הוניל והסוכר לקבלת בלילה אחידה.
  3. טובלים את פרוסות הלחם בבלילה ומעבירים למחבת החמה, מזהיבים מצד אחד, הופכים ומזהיבים מהצד השני.
  4. מעבירים את הפרנץ’ טוסטים לצלחת הגשה, מפדרים באבקת סוכר.
  5. מערבבים את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר ומגישים לצד הטוסטים. מוזגים מלמעלה מעט ריבה, דבש או מייפל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
פרנץ’ טוסט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody