פסטה ריקוטה ותרד

פסטה ריקוטה ותרד חלומית שתהפוך למאנץ' הלילי והמפנק שלכם. עדינה ומנחמת ועמוסה בגראנה פדנו ושבבי צ'ילי יבש
פסטה ריקוטה ותרד חלומית שתהפוך למאנץ' הלילי והמפנק שלכם. עדינה ומנחמת ועמוסה בגראנה פדנו ושבבי צ'ילי יבש
  • דניאל עמית
  • 7K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    309
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.5 קק״ל 1234.1 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 127.9 גרם
    שומן 14.2 גרם 56.6 גרם
    נתרן 350.7 מ״ג 1402.8 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 55.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 40.7 מ״ג 162.8 מ״ג
    סידן 294.2 מ״ג 1176.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    309
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.5 קק״ל 1234.1 קק״ל
    פחמימות 32.0 גרם 127.9 גרם
    שומן 14.2 גרם 56.6 גרם
    נתרן 350.7 מ״ג 1402.8 מ״ג
    חלבון 13.7 גרם 55.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 8.5 גרם 33.9 גרם
    כולסטרול 40.7 מ״ג 162.8 מ״ג
    סידן 294.2 מ״ג 1176.8 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
מאנצ' כאן ועכשיו
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת גבינות

רוטב

הגשה


אופן הכנה

1. מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים (שומרים שלושת רבעי כוס מי פסטה) ושומרים בצד.

2. מערבבים את כל מרכיבי תערובת הגבינות בקערה.

3. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את עלי התרד, מערבבים ומוסיפים את הפסטה.

4. מוסיפים את תערובת הגבינות לפסטה ואת שלושת רבעי כוס מי הפסטה ששמרנו. מערבבים היטב ומגישים עם הרבה גרנה פדנו ושבבי צ’ילי גרוס. בתיאבון!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody