פסטה קרם בטטה

ארוחה חלבית מושלמת: פסטה ברוטב קרם בטטה עם שמנת וגבינה מגוררת מעל. מנה קלה להכנה לארוחת הצהריים או הערב, שלא תפסיקו לזלול ישר מהסיר!
ארוחה חלבית מושלמת: פסטה ברוטב קרם בטטה עם שמנת וגבינה מגוררת מעל. מנה קלה להכנה לארוחת הצהריים או הערב, שלא תפסיקו לזלול ישר מהסיר!
  • דניאל עמית
  • 534 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    334
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 334.1 קק״ל 1670.3 קק״ל
    פחמימות 42.6 גרם 212.9 גרם
    שומן 13.2 גרם 65.9 גרם
    נתרן 137.5 מ״ג 687.6 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 41.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 38.3 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 25.0 מ״ג 124.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 137.5 מ״ג 687.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    334
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 334.1 קק״ל 1670.3 קק״ל
    פחמימות 42.6 גרם 212.9 גרם
    שומן 13.2 גרם 65.9 גרם
    נתרן 137.5 מ״ג 687.6 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 41.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 38.3 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 64.5 מ״ג
    סידן 25.0 מ״ג 124.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 137.5 מ״ג 687.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מניחים את הבטטות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, עד שהן מתרככות. מקלפים וטוחנים אותן למרקם חלק.
  2. בינתיים, ממיסים במחבת/סיר את החמאה, מוסיפים את שיני השום הכתושות ואת הבטטות הטחונות (אני השתמשתי בבטטה וחצי).
  3. מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים.
  4. מתבלים במלח ואגוז מוסקט לפי הטעם.
  5. מוסיפים חופן של גבינת פרמז’ן או גרנה פדנו מגוררת, שהופכת את הרוטב לקרמי וטעים, ומבשלים תוך כדי ערבוב.
  6. בסיר נפרד מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  7. כשהפסטה מוכנה, מוסיפים אותה לסיר עם הרוטב ומערבבים.
  8. מגישים את הפסטה עם הקרם על צלחת, ומפזרים עוד גבינה מגוררת מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody