פסטה בולונז

בולונז. בשבילי זה מה זה מאכל ילדות.. כשהיינו ילדים אמא שלי הייתה מכינה לנו בולונז והיינו אוכלים אותו בתוך פיתה עם חומוס!!! (בלי הפסטה) נשמע לכם מוזר? תטעמו ודברו איתי!
בולונז. בשבילי זה מה זה מאכל ילדות.. כשהיינו ילדים אמא שלי הייתה מכינה לנו בולונז והיינו אוכלים אותו בתוך פיתה עם חומוס!!! (בלי הפסטה) נשמע לכם מוזר? תטעמו ודברו איתי!
  • דניאל עמית
  • 631 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 524.4 קק״ל 2097.4 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 167.1 גרם
    שומן 27.6 גרם 110.6 גרם
    נתרן 1031.0 מ״ג 4124.0 מ״ג
    חלבון 46.6 גרם 186.4 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 64.9 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 61.0 גרם
    כולסטרול 122.2 מ״ג 489.0 מ״ג
    סידן 186.7 מ״ג 746.6 מ״ג
    ברזל 17.7 מ״ג 71.0 מ״ג
    אשלגן 1682.5 מ״ג 6730.1 מ״ג
    אבץ 17.8 מ״ג 71.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    524
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 524.4 קק״ל 2097.4 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 167.1 גרם
    שומן 27.6 גרם 110.6 גרם
    נתרן 1031.0 מ״ג 4124.0 מ״ג
    חלבון 46.6 גרם 186.4 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 64.9 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 61.0 גרם
    כולסטרול 122.2 מ״ג 489.0 מ״ג
    סידן 186.7 מ״ג 746.6 מ״ג
    ברזל 17.7 מ״ג 71.0 מ״ג
    אשלגן 1682.5 מ״ג 6730.1 מ״ג
    אבץ 17.8 מ״ג 71.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר עם שמן זית כרישה או בצל. מוסיפים את הגזר ושיני השום.
  2. כשהכרישה מתרככת מוסיפים את בשר הבקר הטחון ומבשלים עד שהוא משנה את צבעו, תוך כדי שמפוררים אותו.
  3. מוסיפים את היין האדום ומבשלים עד שהיין מתאדה.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מתבלים במלח איטלקי (באמת יש בו את כל התבלינים שאתם צריכים) ועלי בזיליקום.
  5. סוגרים את הסיר ומבשלים במשך 45-60 דקות על אש קטנה.
  6. מכינים פסטה לפי הוראות היצרן בסיר נפרד, לוקחים כוס ממי הבישול, שופכים לתוך הרוטב ומערבבים.

הערות

  • אם אתם לא שומרים כשרות - מומלץ להוסיף לרוטב גבינת פרמז'ן מגורדת זה יאמממי!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody