פסטה בולונז

בולונז. בשבילי זה מה זה מאכל ילדות.. כשהיינו ילדים אמא שלי הייתה מכינה לנו בולונז והיינו אוכלים אותו בתוך פיתה עם חומוס!!! (בלי הפסטה) נשמע לכם מוזר? תטעמו ודברו איתי!
בולונז. בשבילי זה מה זה מאכל ילדות.. כשהיינו ילדים אמא שלי הייתה מכינה לנו בולונז והיינו אוכלים אותו בתוך פיתה עם חומוס!!! (בלי הפסטה) נשמע לכם מוזר? תטעמו ודברו איתי!
  • דניאל עמית
  • 156K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.6 קק״ל 1766.4 קק״ל
    פחמימות 27.2 גרם 108.7 גרם
    שומן 27.0 גרם 108.2 גרם
    נתרן 659.0 מ״ג 2636.0 מ״ג
    חלבון 43.4 גרם 173.6 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.3 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 61.0 גרם
    כולסטרול 122.2 מ״ג 489.0 מ״ג
    סידן 109.2 מ״ג 436.6 מ״ג
    ברזל 15.0 מ״ג 60.2 מ״ג
    אשלגן 1075.5 מ״ג 4301.9 מ״ג
    אבץ 17.2 מ״ג 69.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 441.6 קק״ל 1766.4 קק״ל
    פחמימות 27.2 גרם 108.7 גרם
    שומן 27.0 גרם 108.2 גרם
    נתרן 659.0 מ״ג 2636.0 מ״ג
    חלבון 43.4 גרם 173.6 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.3 גרם
    שומן רווי 15.2 גרם 61.0 גרם
    כולסטרול 122.2 מ״ג 489.0 מ״ג
    סידן 109.2 מ״ג 436.6 מ״ג
    ברזל 15.0 מ״ג 60.2 מ״ג
    אשלגן 1075.5 מ״ג 4301.9 מ״ג
    אבץ 17.2 מ״ג 69.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר עם שמן זית כרישה או בצל. מוסיפים את הגזר ושיני השום.
  2. כשהכרישה מתרככת מוסיפים את בשר הבקר הטחון ומבשלים עד שהוא משנה את צבעו, תוך כדי שמפוררים אותו.
  3. מוסיפים את היין האדום ומבשלים עד שהיין מתאדה.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מתבלים במלח איטלקי (באמת יש בו את כל התבלינים שאתם צריכים) ועלי בזיליקום.
  5. סוגרים את הסיר ומבשלים במשך 45-60 דקות על אש קטנה.
  6. מכינים פסטה לפי הוראות היצרן בסיר נפרד, לוקחים כוס ממי הבישול, שופכים לתוך הרוטב ומערבבים.

    הערות

    • אם אתם לא שומרים כשרות - מומלץ להוסיף לרוטב גבינת פרמז'ן מגורדת זה יאמממי!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

      Avatar
      ענבר

      אין לי יין אדום בבית יש תחליף אחר? יש לי יין רוזה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        הי ענבר. צריך יין אדום יבש, או חצי יבש. יין רוזה הוא מתוק ותוסס מדי בשביל רוטב בולונז.

      Avatar
      יוסי

      מתכון מנצח. גם אחרי לפחות שש פעמים, הילדים ממשיכים לטרוף אותו.

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        תודה רבה יוסי!

      Avatar
      טליה סויסה

      כמה גרם זה מיכל רסק עגבניות?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        100 גרם

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody