עוגת גבינה ללא גלוטן

נו מה, לא הגיוני שאתן רק אופציה אחת לקינוח. ואם למישהו בא משהו אחר? נפקיר אותו לבד בשטח? אז קבלו עוגת גבינה כשל״פ רכה וטעימה עם טאץ׳ קטן של ריבת חלב
נו מה, לא הגיוני שאתן רק אופציה אחת לקינוח. ואם למישהו בא משהו אחר? נפקיר אותו לבד בשטח? אז קבלו עוגת גבינה כשל״פ רכה וטעימה עם טאץ׳ קטן של ריבת חלב
  • דניאל עמית
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4537.8 קק״ל 4537.8 קק״ל
    פחמימות 364.3 גרם 364.3 גרם
    שומן 312.4 גרם 312.4 גרם
    נתרן 1159.7 מ״ג 1159.7 מ״ג
    חלבון 73.2 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 193.8 גרם 193.8 גרם
    כולסטרול 1176.5 מ״ג 1176.5 מ״ג
    סידן 516.4 מ״ג 516.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 9287.1 מ״ג 9287.1 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    4538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4537.8 קק״ל 4537.8 קק״ל
    פחמימות 364.3 גרם 364.3 גרם
    שומן 312.4 גרם 312.4 גרם
    נתרן 1159.7 מ״ג 1159.7 מ״ג
    חלבון 73.2 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 193.8 גרם 193.8 גרם
    כולסטרול 1176.5 מ״ג 1176.5 מ״ג
    סידן 516.4 מ״ג 516.4 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 9287.1 מ״ג 9287.1 מ״ג
    אבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר עד התייצבות.
  2. מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמנת החמוצה, הסוכר וגבינת השמנת.
  3. מאחדים את הבלילות ומקפלים לכדי איחוד לאט ובסבלנות כדי לא להוציא את האוויר והנפח.
  4. מקפלים פנימה את פודינג הוניל, ואז מקפלים פנימה את הקורנפלור.
  5. משמנים תבנית היטב מכל הצדדים ומוזגים לתוכה את הבלילה.
  6. מכניסים לתנור למשך שעה או עד שהעוגה משחימה מלמעלה.
  7. מוציאים את העוגה ומצננים אותה.
  8. מכינים את הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה וסוכר הוניל.
  9. מחממים מעט את ריבת החלב כדי להקל על הערבוב ומוסיפים.
  10. מצפים את העוגה בתערובת ומכניסים אותה למקרר לפחות לשעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody