סשימי קיצי ומרענן

מנה שתאכלו אותה ולעולם לא תרגישו כבדים. מנה שאפשר לאכול לפני הים והבטן לא יוצאת. גם לפני פאנג׳ויה וגם לפני אילת בינתחומי (אני יודעת שאתן תמיד צמות לפני זה אל תשחקו אותה) אז מה יש לנו פה? סשימי קיצי, קליל ומרענן.. פשוט מאוד!
מנה שתאכלו אותה ולעולם לא תרגישו כבדים. מנה שאפשר לאכול לפני הים והבטן לא יוצאת. גם לפני פאנג׳ויה וגם לפני אילת בינתחומי (אני יודעת שאתן תמיד צמות לפני זה אל תשחקו אותה) אז מה יש לנו פה? סשימי קיצי, קליל ומרענן.. פשוט מאוד!
  • דניאל עמית
  • 232 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    241
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 240.8 קק״ל 481.5 קק״ל
    פחמימות 80.5 גרם 161.0 גרם
    שומן 91.1 גרם 182.3 גרם
    נתרן 1158.4 מ״ג 2316.8 מ״ג
    חלבון 89.6 גרם 179.2 גרם
    סיבים תזונתיים 79.0 גרם 158.0 גרם
    שומן רווי 80.7 גרם 161.4 גרם
    כולסטרול 85.9 מ״ג 171.9 מ״ג
    סידן 223.2 מ״ג 446.5 מ״ג
    ברזל 79.3 מ״ג 158.7 מ״ג
    אשלגן 242.5 מ״ג 485.1 מ״ג
    אבץ 79.6 מ״ג 159.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    241
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 240.8 קק״ל 481.5 קק״ל
    פחמימות 80.5 גרם 161.0 גרם
    שומן 91.1 גרם 182.3 גרם
    נתרן 1158.4 מ״ג 2316.8 מ״ג
    חלבון 89.6 גרם 179.2 גרם
    סיבים תזונתיים 79.0 גרם 158.0 גרם
    שומן רווי 80.7 גרם 161.4 גרם
    כולסטרול 85.9 מ״ג 171.9 מ״ג
    סידן 223.2 מ״ג 446.5 מ״ג
    ברזל 79.3 מ״ג 158.7 מ״ג
    אשלגן 242.5 מ״ג 485.1 מ״ג
    אבץ 79.6 מ״ג 159.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מסדרים עלי רוקט על צלחת.
  2. מניחים מעל את פרוסות הדג (איזה דג שבא לכם. אני השתמשתי בילו טייל).
  3. מוסיפים פרוסות בצל סגול ומזלפים שמן זית עם פסטו בזיליקום.
  4. מפוררים גבינת פטה מעל וסוחטים לימון ועגבנייה.
  5. מתבלים במלח ומפזרים צנוברים קלויים ופלפל צ׳ילי אדום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody