סלמון עם קראסט

פילה סלמון חגיגי, פשוט ומהיר להכנה מצופה בקראסט מתפצח וטעים עם פיסטוקים ושומשום. אחלה מנה לחג או סתם ליום חול שאפשר להכין גם עם נתח סלמון שלם
פילה סלמון חגיגי, פשוט ומהיר להכנה מצופה בקראסט מתפצח וטעים עם פיסטוקים ושומשום. אחלה מנה לחג או סתם ליום חול שאפשר להכין גם עם נתח סלמון שלם
  • דניאל עמית
  • 7K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 18 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.3 קק״ל 342.5 קק״ל
    פחמימות 1.8 גרם 3.6 גרם
    שומן 16.8 גרם 33.5 גרם
    נתרן 155.4 מ״ג 310.8 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 3.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 29.8 מ״ג 59.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 18 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.3 קק״ל 342.5 קק״ל
    פחמימות 1.8 גרם 3.6 גרם
    שומן 16.8 גרם 33.5 גרם
    נתרן 155.4 מ״ג 310.8 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 3.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 13.8 מ״ג
    סידן 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 29.8 מ״ג 59.7 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים היטב בקערה קטנה את המיונז והפסטו לתערובת אחידה.
  3. מברישים את התערובת על נתחי הסלמון בנדיבות.

    סלמון עם קראסט. צילום: ספיר קוסהסלמון עם קראסט. צילום: ספיר קוסה
    מברישים באהבה את הסלמון. צילום: ספיר קוסה

  4. טוחנים במעבד מזון את הפיסטוקים לפירורים גסים (לא פירורים).
  5. מוסיפים לפיסטוקים את פירורי הלחם והשומשום ומערבבים בכף.
  6. מפזרים את תערובת הפיסטוק על נתחי הסלמון בנדיבות ובאופן שווה.
  7. מכניסים לתנור ואופים 18 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody