סלמון עם קראסט
פילה סלמון חגיגי, פשוט ומהיר להכנה מצופה בקראסט מתפצח וטעים עם פיסטוקים ושומשום. אחלה מנה לחג או סתם ליום חול שאפשר להכין גם עם נתח סלמון שלם
פילה סלמון חגיגי, פשוט ומהיר להכנה מצופה בקראסט מתפצח וטעים עם פיסטוקים ושומשום. אחלה מנה לחג או סתם ליום חול שאפשר להכין גם עם נתח סלמון שלם
- דניאל עמית
- 59K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 171.3 קק״ל 342.5 קק״לפחמימות 1.8 גרם 3.6 גרםשומן 16.8 גרם 33.5 גרםנתרן 81.6 מ״ג 163.2 מ״גחלבון 1.6 גרם 3.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 1.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 5.1 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 13.8 מ״גסידן 4.6 מ״ג 9.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 28.1 מ״ג 56.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 18 דק׳
-
קלוריות171
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 171.3 קק״ל 342.5 קק״לפחמימות 1.8 גרם 3.6 גרםשומן 16.8 גרם 33.5 גרםנתרן 81.6 מ״ג 163.2 מ״גחלבון 1.6 גרם 3.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 1.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 5.1 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 13.8 מ״גסידן 4.6 מ״ג 9.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 28.1 מ״ג 56.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 0.9 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 18 דק׳ | קלוריות 171 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 פילה סלמון טרי180-200 גרם כל אחד
-
2 כפות מיונז
-
1 כף ממרח פסטו
-
1 חופן פיסטוקים טבעיים
-
2 כפות פירורי פנקו
-
1 כף שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים היטב בקערה קטנה את המיונז והפסטו לתערובת אחידה.
- מברישים את התערובת על נתחי הסלמון בנדיבות.
- טוחנים במעבד מזון את הפיסטוקים לפירורים גסים (לא פירורים).
- מוסיפים לפיסטוקים את פירורי הלחם והשומשום ומערבבים בכף.
- מפזרים את תערובת הפיסטוק על נתחי הסלמון בנדיבות ובאופן שווה.
- מכניסים לתנור ואופים 18 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים היטב בקערה קטנה את המיונז והפסטו לתערובת אחידה.
- מברישים את התערובת על נתחי הסלמון בנדיבות.
- טוחנים במעבד מזון את הפיסטוקים לפירורים גסים (לא פירורים).
- מוסיפים לפיסטוקים את פירורי הלחם והשומשום ומערבבים בכף.
- מפזרים את תערובת הפיסטוק על נתחי הסלמון בנדיבות ובאופן שווה.
- מכניסים לתנור ואופים 18 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)