סלט חם עם בורגול וטחינה

כדי לאזן מעט את כל המנות המוקרמות, החלטתי לעשות אתנחתא ולהכין לעצמי מנה טעימה, בריאה ומזינה של ירקות מוקפצים עם בורגול וטחינה. יצא יאמי!
כדי לאזן מעט את כל המנות המוקרמות, החלטתי לעשות אתנחתא ולהכין לעצמי מנה טעימה, בריאה ומזינה של ירקות מוקפצים עם בורגול וטחינה. יצא יאמי!
  • דניאל עמית
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    382
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 381.6 קק״ל 763.2 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 50.8 גרם
    שומן 25.0 גרם 49.9 גרם
    נתרן 375.3 מ״ג 750.6 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 22.3 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 82.7 מ״ג 165.3 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 789.0 מ״ג 1578.0 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    382
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 381.6 קק״ל 763.2 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 50.8 גרם
    שומן 25.0 גרם 49.9 גרם
    נתרן 375.3 מ״ג 750.6 מ״ג
    חלבון 11.2 גרם 22.3 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.7 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 82.7 מ״ג 165.3 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 789.0 מ״ג 1578.0 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הבורגול לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום, הברוקולי, האפונה והכרובית (או כל ירק שאוהבים). מקפיצים יחד עד שהכל מתרכך קצת.
  3. מוסיפים את הפטריות ומערבבים כחצי דקה.
  4. מוסיפים למחבת כמה בורגול שרוצים, מערבבים ומקפיצים יחד כ-2 דקות.
  5. מעבירים לקערות הגשה ומוזגים מעל את הטחינה.
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
סלט חם עם בורגול וטחינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody