סופריטו עוף

סופריטו עוף קלאסי עם טעמים עמוקים - מנה עיקרית מושלמת וקלה להכנה שכולם יאהבו, קחו בחשבון שהסיר יתחסל במהירות
סופריטו עוף קלאסי עם טעמים עמוקים - מנה עיקרית מושלמת וקלה להכנה שכולם יאהבו, קחו בחשבון שהסיר יתחסל במהירות
  • דניאל עמית
  • 10K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    694
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 693.9 קק״ל 3469.4 קק״ל
    פחמימות 85.1 גרם 425.4 גרם
    שומן 8.8 גרם 43.8 גרם
    נתרן 4121.6 מ״ג 20608.1 מ״ג
    חלבון 61.1 גרם 305.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 962.5 מ״ג
    סידן 50.4 מ״ג 251.8 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 742.3 מ״ג 3711.3 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 27.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    694
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 693.9 קק״ל 3469.4 קק״ל
    פחמימות 85.1 גרם 425.4 גרם
    שומן 8.8 גרם 43.8 גרם
    נתרן 4121.6 מ״ג 20608.1 מ״ג
    חלבון 61.1 גרם 305.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 192.5 מ״ג 962.5 מ״ג
    סידן 50.4 מ״ג 251.8 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 742.3 מ״ג 3711.3 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 27.7 מ״ג
    סגור
ארוחה בשרית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר שמתאים גם לתנור מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק. כשהם מקבלים צבע זהוב ויפה מעבירים אותם לרשת טיגון.
  2. שמים על העוף את המלח הגס ומעסים היטב. מניחים ל-10 דקות.
  3. מטגנים את העוף משני הצדדים באותו הסיר שטיגנו את תפוחי האדמה. מניחים את העוף בצד.
  4. מסירים חלק מהשמן שיש בסיר ומטגנים בתוכו את הבצלים (אנחנו רוצים בצל מטוגן, לא שוחה בשמן).
  5. כשהבצל מקבל צבע מסדרים מעליו את העוף ותפוחי האדמה. מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל שחור וסילאן. מוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות.
  6. מעבירים את הסיר ללא המכסה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו ל15-20 דקות עד שמתקבל צבע חום. בתיאבון
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody