סופלי – חטיף כדורי ריזוטו איטלקיים מטוגנים ושווים

אמאלה ואבאלה! הכדורים האיטלקיים האלה פשוט מושלמים בטירוף! קבלו מתכון להכנת סופלי - כדורי ריזוטו מטוגנים שבתוכם מוצרלה!
אמאלה ואבאלה! הכדורים האיטלקיים האלה פשוט מושלמים בטירוף! קבלו מתכון להכנת סופלי - כדורי ריזוטו מטוגנים שבתוכם מוצרלה!
  • דניאל עמית
  • 18K צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1239.5 קק״ל 1239.5 קק״ל
    פחמימות 117.5 גרם 117.5 גרם
    שומן 88.0 גרם 88.0 גרם
    נתרן 5677.5 מ״ג 5677.5 מ״ג
    חלבון 61.5 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 24.7 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 55.9 גרם 55.9 גרם
    כולסטרול 420.9 מ״ג 420.9 מ״ג
    סידן 519.5 מ״ג 519.5 מ״ג
    ברזל 22.4 מ״ג 22.4 מ״ג
    אשלגן 1105.0 מ״ג 1105.0 מ״ג
    אבץ 21.6 מ״ג 21.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    1240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1239.5 קק״ל 1239.5 קק״ל
    פחמימות 117.5 גרם 117.5 גרם
    שומן 88.0 גרם 88.0 גרם
    נתרן 5677.5 מ״ג 5677.5 מ״ג
    חלבון 61.5 גרם 61.5 גרם
    סיבים תזונתיים 24.7 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 55.9 גרם 55.9 גרם
    כולסטרול 420.9 מ״ג 420.9 מ״ג
    סידן 519.5 מ״ג 519.5 מ״ג
    ברזל 22.4 מ״ג 22.4 מ״ג
    אשלגן 1105.0 מ״ג 1105.0 מ״ג
    אבץ 21.6 מ״ג 21.6 מ״ג
    סגור

ההגדרה של סופלי בויקיפדיה מתחילה ב ״חטיף איטלקי מטוגן״. זהו דוקטור. זה מה שאני זוכרת. פשוט רצתי לקנות מצרכים (שקר. הזמנתי בוולט) ותוך כמה דקות היו לנו פה כדורי ריזוטו רותחים, מטוגנים, במילוי גבינה. מה צריך יותר? פסטה. זהו. טוסו להכין!

אוכל איטלקי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

עיטוף

טיגון


אופן הכנה

  1. ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את האורז ומערבבים כמה דקות. מוסיפים את המים הרותחים, הרסק והמלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 20 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את המחבת עם מכסה סגור ל-10 דקות נוספות.
  2. מוסיפים את הגבינות וממיסים אותן תוך כדי ערבוב באורז. מקררים.
  3. מכדררים את האורז לכדורים ומכניסים לכל אחד מהכדורים קוביית מוצרלה.
  4. מחממים סיר עם שמן לטיגון חצי עמוק.
  5. טובלים את הכדורים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים מספר דקות להזהבה יפה.
  6. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הסופלי.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody