סוכריות עוף עם אורז
אז ככה, את רוב המתכונים שאני מעלה אני מצלמת מראש. ופתאום שערכתי את הסרטון הזה קלטתי כמה בא לי את זה עכשיו ואז הבנתי אתכם. קיללתי את עצמי ועשיתי לעצמי דודא של אלוהים ישמור. ועכשיו, קבלו מתכון של סוכריות עוף עם אורז, פטריות וערמונים
אז ככה, את רוב המתכונים שאני מעלה אני מצלמת מראש. ופתאום שערכתי את הסרטון הזה קלטתי כמה בא לי את זה עכשיו ואז הבנתי אתכם. קיללתי את עצמי ועשיתי לעצמי דודא של אלוהים ישמור. ועכשיו, קבלו מתכון של סוכריות עוף עם אורז, פטריות וערמונים
- דניאל עמית
- 62K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 722.8 קק״ל 2168.4 קק״לפחמימות 36.8 גרם 110.3 גרםשומן 35.6 גרם 106.9 גרםנתרן 1300.8 מ״ג 3902.4 מ״גחלבון 56.3 גרם 168.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 6.4 גרםשומן רווי 4.9 גרם 14.7 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 577.5 מ״גסידן 67.8 מ״ג 203.3 מ״גברזל 3.7 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 997.1 מ״ג 2991.3 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 17.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות723
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 722.8 קק״ל 2168.4 קק״לפחמימות 36.8 גרם 110.3 גרםשומן 35.6 גרם 106.9 גרםנתרן 1300.8 מ״ג 3902.4 מ״גחלבון 56.3 גרם 168.9 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 6.4 גרםשומן רווי 4.9 גרם 14.7 גרםכולסטרול 192.5 מ״ג 577.5 מ״גסידן 67.8 מ״ג 203.3 מ״גברזל 3.7 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 997.1 מ״ג 2991.3 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 17.0 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 723 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
1 כוס אורז בסמטי
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
-
1 כפית מלח דק
תוספות לאורז
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1 בצל גדולקצוץ
-
1 סלסילה פטריות פורטובלוקצוצות
-
1 חבילה ערמונים בוואקוםקצוצים
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף סילאן
עוף
-
3 כרעי עוף בינוניות
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
קורט מלח דק
-
1 כפית תבלין גריל
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
אופן הכנה
- מכינים את התוספות לאורז: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל.
- אחרי כמה דקות מוסיפים את הפטריות והערמונים, מערבבים ומטגנים.
- מכינים את האורז: שמים בסיר את האורז, המים והמלח ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים אש ומבשלים את האורז רק חצי בישול במשך 7 דקות.
- לאחר מכן מוסיפים את הפטריות והערמונים לסיר האורז, מתבלים בסויה וסילאן ומערבבים.
- מכינים את העוף: שמים בקערה את שמן הזית, הפפריקה המתוקה, המלח, תבלין הגריל עוף והפפריקה החריפה ומצפים את העוף מכל הכיוונים.
- מרכיבים את סוכריות העוף: פורסים נייר אפייה ומניחים באמצע את האורז עם התוספות ומעל את העוף המתובל.
- עוטפים את המנה עם נייר האפייה לצורת סוכרייה.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, במשך שעה וחצי.
אופן הכנה
- מכינים את התוספות לאורז: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל.
- אחרי כמה דקות מוסיפים את הפטריות והערמונים, מערבבים ומטגנים.
- מכינים את האורז: שמים בסיר את האורז, המים והמלח ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים אש ומבשלים את האורז רק חצי בישול במשך 7 דקות.
- לאחר מכן מוסיפים את הפטריות והערמונים לסיר האורז, מתבלים בסויה וסילאן ומערבבים.
- מכינים את העוף: שמים בקערה את שמן הזית, הפפריקה המתוקה, המלח, תבלין הגריל עוף והפפריקה החריפה ומצפים את העוף מכל הכיוונים.
- מרכיבים את סוכריות העוף: פורסים נייר אפייה ומניחים באמצע את האורז עם התוספות ומעל את העוף המתובל.
- עוטפים את המנה עם נייר האפייה לצורת סוכרייה.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, במשך שעה וחצי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)