רקע בוש

עוגיות פיצוחים

מתכון מושלם לעוגיות פיצוחים סופר קראנצ'יות וטעימות בטירוף. 15 דקות עבודה ויש לכם עוגיות נהדרות, שיהיה לכם קשה להפסיק לנשנש אותן!
מתכון מושלם לעוגיות פיצוחים סופר קראנצ'יות וטעימות בטירוף. 15 דקות עבודה ויש לכם עוגיות נהדרות, שיהיה לכם קשה להפסיק לנשנש אותן!
  • דניאל עמית
  • 9K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    62
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.5 קק״ל 1230.1 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 81.1 גרם
    שומן 4.7 גרם 93.1 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 28.1 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 31.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 126.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 53.1 מ״ג 1061.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    62
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.5 קק״ל 1230.1 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 81.1 גרם
    שומן 4.7 גרם 93.1 גרם
    נתרן 1.4 מ״ג 28.1 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 31.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 126.7 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 53.1 מ״ג 1061.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מסדרים את כל הפיצוחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות וקולים עד השחמה, במשך כ-10 דקות.
  3. לאחר מכן, מעבירים את הפיצוחים הקלויים לקערה ומוסיפים גם את הקוקוס הקלוי (אופציונאלי).
  4. מוסיפים את החלבונים, הסוכר החום והדבש. מערבבים היטב ובעזרת 2 כפות מסדרים עוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות במשך 15-20 דקות (משתנה בהתאם לעוצמת התנור).
  6. מצננים את העוגיות ומניחים להן להתקרר ולהתקשות.

    עוגיות פיצוחים 1
    עוגיות פיצוחים משגעות בכלום מאמץ! צילום: דניאל עמית

    הערות

    • כל הפיצוחים טבעיים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        קוקוס טחון, לא קלוי. אפשר לשים רבע כוס, לא חובה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody