נאגטס עוף ותירס

מתכון קליל וטעים לנאגטס ממכרים שאי אפשר להפסיק לנשנש. הטריק של המעטפת של הנאגטס הופך אותו לפריך הרבה יותר
מתכון קליל וטעים לנאגטס ממכרים שאי אפשר להפסיק לנשנש. הטריק של המעטפת של הנאגטס הופך אותו לפריך הרבה יותר
  • דניאל עמית
  • 12K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1882
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1881.7 קק״ל 1881.7 קק״ל
    פחמימות 198.4 גרם 198.4 גרם
    שומן 60.9 גרם 60.9 גרם
    נתרן 4639.4 מ״ג 4639.4 מ״ג
    חלבון 131.1 גרם 131.1 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 936.4 מ״ג 936.4 מ״ג
    סידן 131.3 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 3029.6 מ״ג 3029.6 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1882
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1881.7 קק״ל 1881.7 קק״ל
    פחמימות 198.4 גרם 198.4 גרם
    שומן 60.9 גרם 60.9 גרם
    נתרן 4639.4 מ״ג 4639.4 מ״ג
    חלבון 131.1 גרם 131.1 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 936.4 מ״ג 936.4 מ״ג
    סידן 131.3 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 3029.6 מ״ג 3029.6 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

נאגטס

מעטפת


אופן הכנה

  1. מערבבים את העוף יחד עם שאר המרכיבים ומכניסים לחצי שעה במקרר.
  2. מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים צורה של נאגטס.
  3. לאחר מכן טובלים בקמח ואז בביצה, ואז טובלים בקמח ובביצה ולבסוף בפירורי לחם שאפשר לשים בהם קצת פפריקה ומלח.
  4. מרססים קצת שמן ומכניסים לאינסנטנט פרייר לטיגון באוויר חם. בתאבון

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי גל. אפשר לאפות את הנאגטס, בתנור 180 מעלות חום עליון תחתון בערך 20 דקות (לרסס בשמן ולהפוך באמצע האפייה).

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody