נאגטס עוף ותירס

מתכון קליל וטעים לנאגטס ממכרים שאי אפשר להפסיק לנשנש. הטריק של המעטפת של הנאגטס הופך אותו לפריך הרבה יותר
מתכון קליל וטעים לנאגטס ממכרים שאי אפשר להפסיק לנשנש. הטריק של המעטפת של הנאגטס הופך אותו לפריך הרבה יותר
  • דניאל עמית
  • 11K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1882
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1881.7 קק״ל 1881.7 קק״ל
    פחמימות 198.4 גרם 198.4 גרם
    שומן 60.9 גרם 60.9 גרם
    נתרן 4639.4 מ״ג 4639.4 מ״ג
    חלבון 131.1 גרם 131.1 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 936.4 מ״ג 936.4 מ״ג
    סידן 131.3 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 3029.6 מ״ג 3029.6 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1882
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1881.7 קק״ל 1881.7 קק״ל
    פחמימות 198.4 גרם 198.4 גרם
    שומן 60.9 גרם 60.9 גרם
    נתרן 4639.4 מ״ג 4639.4 מ״ג
    חלבון 131.1 גרם 131.1 גרם
    סיבים תזונתיים 21.3 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 936.4 מ״ג 936.4 מ״ג
    סידן 131.3 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 3029.6 מ״ג 3029.6 מ״ג
    אבץ 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

נאגטס

מעטפת


אופן הכנה

  1. מערבבים את העוף יחד עם שאר המרכיבים ומכניסים לחצי שעה במקרר.
  2. מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים צורה של נאגטס.
  3. לאחר מכן טובלים בקמח ואז בביצה, ואז טובלים בקמח ובביצה ולבסוף בפירורי לחם שאפשר לשים בהם קצת פפריקה ומלח.
  4. מרססים קצת שמן ומכניסים לאינסנטנט פרייר לטיגון באוויר חם. בתאבון

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody