מוס שוקולד

וואי, השבוע הייתה לי בעיה קשה: הכנתי קערת מוס שוקולד ענקית מה זההה טעימה, שפשוט נחה לי במקרר וכל פעם שעברתי לידה, הכנסתי את הכף לקערה והתענגתי. לא משנה מה הייתה השעה ביום, אבל הייתה עדיפות לאמצע הלילה. אז כל מי שמתגורר לבד, שייקח בחשבון שיש במתכון הזה תוספת סיכון
וואי, השבוע הייתה לי בעיה קשה: הכנתי קערת מוס שוקולד ענקית מה זההה טעימה, שפשוט נחה לי במקרר וכל פעם שעברתי לידה, הכנסתי את הכף לקערה והתענגתי. לא משנה מה הייתה השעה ביום, אבל הייתה עדיפות לאמצע הלילה. אז כל מי שמתגורר לבד, שייקח בחשבון שיש במתכון הזה תוספת סיכון
  • דניאל עמית
  • 350 צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    1370
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1370.4 קק״ל 1370.4 קק״ל
    פחמימות 189.0 גרם 189.0 גרם
    שומן 61.3 גרם 61.3 גרם
    נתרן 30.2 מ״ג 30.2 מ״ג
    חלבון 16.5 גרם 16.5 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 41.3 גרם 41.3 גרם
    כולסטרול 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 170.5 מ״ג 170.5 מ״ג
    ברזל 17.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    אשלגן 1560.5 מ״ג 1560.5 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    1370
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1370.4 קק״ל 1370.4 קק״ל
    פחמימות 189.0 גרם 189.0 גרם
    שומן 61.3 גרם 61.3 גרם
    נתרן 30.2 מ״ג 30.2 מ״ג
    חלבון 16.5 גרם 16.5 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 41.3 גרם 41.3 גרם
    כולסטרול 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 170.5 מ״ג 170.5 מ״ג
    ברזל 17.3 מ״ג 17.3 מ״ג
    אשלגן 1560.5 מ״ג 1560.5 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

גנאש שוקולד

קצפת

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את גנאש השוקולד: ראשית, שמים בקערה את השוקולד המריר והשמנת המתוקה וממיסים במיקרוגל.
  2. מכינים את הקצפת: שמים בקערת המיקסר את המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  3. מאחדים בין הגנאש לקצפת ומעבירים לקערת הגשה.
  4. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה שלם.
  5. הגשה: מעבירים את המוס לצלחת הגשה אישית, מזלפים שמן זית ומפזרים מלח גס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody