כרוב ממולא לעצלנים: עוגת כרוב במילוי אורז ובשר

למי שהכי אוהב מלפוף (כרוב ממולא) בעולם אבל לא תמיד יש לו כח לעמוד לגלגל. קבלו את הפתרון המהיר העצלני והטעים ביותר לעוגת מלפוף במילוי אורז ובשר!
למי שהכי אוהב מלפוף (כרוב ממולא) בעולם אבל לא תמיד יש לו כח לעמוד לגלגל. קבלו את הפתרון המהיר העצלני והטעים ביותר לעוגת מלפוף במילוי אורז ובשר!
  • דניאל עמית
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    424
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.4 קק״ל 3395.2 קק״ל
    פחמימות 53.0 גרם 423.7 גרם
    שומן 11.9 גרם 95.4 גרם
    נתרן 286.1 מ״ג 2288.7 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 184.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 57.5 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 30.3 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 162.7 מ״ג 1301.5 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 39.7 מ״ג
    אשלגן 1006.5 מ״ג 8051.8 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 42.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    424
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 424.4 קק״ל 3395.2 קק״ל
    פחמימות 53.0 גרם 423.7 גרם
    שומן 11.9 גרם 95.4 גרם
    נתרן 286.1 מ״ג 2288.7 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 184.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 57.5 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 30.3 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 162.7 מ״ג 1301.5 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 39.7 מ״ג
    אשלגן 1006.5 מ״ג 8051.8 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 42.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרוב

מילוי


אופן הכנה

  1. מורידים לכרוב את הגזע ומבשלים במים רותחים במשך 20 דקות.
  2. מפרידים את העלים באמצעות מלקחיים.
  3. שמים בסיר נמוך ורחב מעט שמן זית ומסדרים שכבה של עלי כרוב בסיר.
  4. מכינים את הבשר: קוצצים בצל ומטגנים עם שמן זית במחבת, עד שהבצל נהיה שקוף.
  5. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומפוררים עם כף עץ.
  6. מוסיפים למחבת את העגבניות , הסילאן, המלח, הפלפל, הפטרוזיליה והבהרט.
  7. מכינים אורז: מחממים בסיר קטן שמן זית ומוסיפים את האורז ומטגנים מעט.
  8. מסדרים את הבשר מעל הכרוב ומעליו את האורז המוכן.
  9. מניחים מעל עוד עלי כרוב שיכסו את המילוי, מהדקים, מזלפים מעט שמן זית ומבשלים במשך 10 דקות על אש נמוכה.
  10. מוסיפים מים רותחים שיכסו מעט את הכרוב. שמים צלחת על הכרוב, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 50 דקות.
  11. פותחים את המכסה ומסירים את הצלחת ומבשלים 5 דקות נוספות על אש גבוהה כדי שהכרוב ישחים בתחתית.
  12. הופכים את הסיר על צלחת גדולה גדולה מקוטר הסיר ומגישים.
עוגת כרוב ממולא. צילום: דניאל עמית
עוגת כרוב ממולא. צילום: דניאל עמית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    עינת

    מוזמנת באהבה לשטוף את הסיר .יש צורך בשימון לפני הנחת העלים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות