טרטר סלמון בדפי אורז

לכל מי שבא לעשות סדר פסח בגבוה, קבלו אותו! טרטר סלמון שיושב על דף אורז מטוגן שמכינים ברגע, נראית מנה של מסעדה, טעים כמו מסעדה, ומכינים ברגע!
לכל מי שבא לעשות סדר פסח בגבוה, קבלו אותו! טרטר סלמון שיושב על דף אורז מטוגן שמכינים ברגע, נראית מנה של מסעדה, טעים כמו מסעדה, ומכינים ברגע!
  • דניאל עמית
  • 17K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 677.4 קק״ל 2709.6 קק״ל
    פחמימות 460.5 גרם 1841.9 גרם
    שומן 445.6 גרם 1782.4 גרם
    נתרן 1034.9 מ״ג 4139.6 מ״ג
    חלבון 452.5 גרם 1810.0 גרם
    סיבים תזונתיים 442.2 גרם 1769.0 גרם
    שומן רווי 442.6 גרם 1770.3 גרם
    כולסטרול 442.0 מ״ג 1768.0 מ״ג
    סידן 450.4 מ״ג 1801.7 מ״ג
    ברזל 442.2 מ״ג 1768.8 מ״ג
    אשלגן 484.9 מ״ג 1939.7 מ״ג
    אבץ 442.1 מ״ג 1768.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 677.4 קק״ל 2709.6 קק״ל
    פחמימות 460.5 גרם 1841.9 גרם
    שומן 445.6 גרם 1782.4 גרם
    נתרן 1034.9 מ״ג 4139.6 מ״ג
    חלבון 452.5 גרם 1810.0 גרם
    סיבים תזונתיים 442.2 גרם 1769.0 גרם
    שומן רווי 442.6 גרם 1770.3 גרם
    כולסטרול 442.0 מ״ג 1768.0 מ״ג
    סידן 450.4 מ״ג 1801.7 מ״ג
    ברזל 442.2 מ״ג 1768.8 מ״ג
    אשלגן 484.9 מ״ג 1939.7 מ״ג
    אבץ 442.1 מ״ג 1768.3 מ״ג
    סגור
ארוחה מהירה
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים את הדג כמה שיותר דק.
  2. מכניסים את חתיכות הדג לקערה ומערבבים עם המיונז, הסויה, הסריראצ’ה ושמן השומשום.
  3. מערבבים ומתקנים טיבול במידת הצורך.
  4. מחממים שמן עמוק בסיר קטן עד שהוא רותח, ואז מניחים בתוכו דף אורז.
  5. משתמשים במצקת כדי ליצור צורת קערה מדף האורז בזריזות לפני שהוא מתקשה.
  6. מוציאים את הדף ומגישים בתוכו את הטרטר.
  7. מקשטים בשומשום שחור ולבן ועירית קצוצה.

    טרטר סלמון בדף אורז מטוגן
    טרטר סלמון בדף אורז. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody