חלה בלי שמרים

בלי שמרים, בלי ביצה ובלי שעות של התפחה ויש לכם תבנית מלאה בלחמניות רכות ואווריריות מלאות בגבינה נימוחה שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול
בלי שמרים, בלי ביצה ובלי שעות של התפחה ויש לכם תבנית מלאה בלחמניות רכות ואווריריות מלאות בגבינה נימוחה שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול
  • דניאל עמית
  • 27K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    655
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.7 קק״ל 3928.0 קק״ל
    פחמימות 125.0 גרם 750.0 גרם
    שומן 6.5 גרם 39.1 גרם
    נתרן 115.2 מ״ג 691.2 מ״ג
    חלבון 21.8 גרם 131.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 9.4 מ״ג 56.6 מ״ג
    סידן 118.2 מ״ג 709.1 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 190.2 מ״ג 1141.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    655
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.7 קק״ל 3928.0 קק״ל
    פחמימות 125.0 גרם 750.0 גרם
    שומן 6.5 גרם 39.1 גרם
    נתרן 115.2 מ״ג 691.2 מ״ג
    חלבון 21.8 גרם 131.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 9.4 מ״ג 56.6 מ״ג
    סידן 118.2 מ״ג 709.1 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 190.2 מ״ג 1141.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק

לציפוי


אופן הכנה

  1. מעבירים את הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים את המים ומערבבים בוו הלישה עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה.
  2. מכסים את הקערה ומתפיחים 15 דקות במקום חמים.
  3. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק לכדורים של 40 גרם כל אחד.
  5. משטחים באצבעות את הכדורים ובמרכז כל כדור מחביאים קובית גבינה.
  6. מסדרים את הכדורים בתבנית עגולה ומשומנת (אם נשארים כדורים אפשר לאפות בתבנית נפרדת) צובעים את הכדורים בשמן זית ומפזרים מעל רוזמרין ומלח גס.
  7. מתפיחים שוב כרבע שעה.
  8. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות (או עד שהבצק מקבל צבע של לחמניות יפות וטעימות).

    לחמניות-ממולאות-גבינה צילום: ספיר קוסה
    ביס מלא גבינה. צילום: ספיר קוסה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      מירי בר משיח

      היי, מה אפשר במקום גבינה ? יש אלרגיה לביצים ודברי חלב

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        אפשר להשתמש בגבינה טבעונית

      Avatar
      שיפי

      היי הייתי מאוד שמחה לקבל משפיות כ”כגדולות ומדהימות אוכל טעים שמתאים לאנשים הצריכים להכין אוכל קוטוגני (לצערינו משפחות רבות מתמודדות עם הקושי הזה ואין לנו מתכונים

        Avatar
        מערכת Foody

        היי, תודה על ההערה. אנו משתדלים לגוון ולפרסם מבחר מתכונים המתאימים כמעט לכל סוג האוכלוסייה. מצטערים אם לא מצאת אצלנו מתכון מתאים 🙂

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody