חלה בלי שמרים

בלי שמרים, בלי ביצה ובלי שעות של התפחה ויש לכם תבנית מלאה בלחמניות רכות ואווריריות מלאות בגבינה נימוחה שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול
בלי שמרים, בלי ביצה ובלי שעות של התפחה ויש לכם תבנית מלאה בלחמניות רכות ואווריריות מלאות בגבינה נימוחה שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול
  • דניאל עמית
  • 6K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    48
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.0 קק״ל 288.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 3.5 גרם 21.1 גרם
    נתרן 115.2 מ״ג 691.2 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 24.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 9.4 מ״ג 56.6 מ״ג
    סידן 93.2 מ״ג 559.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 11.8 מ״ג 71.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    48
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 48.0 קק״ל 288.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 3.5 גרם 21.1 גרם
    נתרן 115.2 מ״ג 691.2 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 24.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.4 גרם
    כולסטרול 9.4 מ״ג 56.6 מ״ג
    סידן 93.2 מ״ג 559.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 11.8 מ״ג 71.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק

לציפוי


אופן הכנה

  1. מעבירים את הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים את המים ומערבבים בוו הלישה עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה.
  2. מכסים את הקערה ומתפיחים 15 דקות במקום חמים.
  3. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק לכדורים של 40 גרם כל אחד.
  5. משטחים באצבעות את הכדורים ובמרכז כל כדור מחביאים קובית גבינה.
  6. מסדרים את הכדורים בתבנית עגולה ומשומנת (אם נשארים כדורים אפשר לאפות בתבנית נפרדת) צובעים את הכדורים בשמן זית ומפזרים מעל רוזמרין ומלח גס.
  7. מתפיחים שוב כרבע שעה.
  8. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות (או עד שהבצק מקבל צבע של לחמניות יפות וטעימות).

    לחמניות-ממולאות-גבינה צילום: ספיר קוסה
    ביס מלא גבינה. צילום: ספיר קוסה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody