מאפה פילו גבינות ודבש

מאפה פילו מטורף במילוי המון סוגי גבינות ושמנת, הקושי הכי גדול בהכנת המנה הזו הוא לחכות שהמאפה קצת יתייצב כדי שתוכלו לזלול אותו. בתיאבון
מאפה פילו מטורף במילוי המון סוגי גבינות ושמנת, הקושי הכי גדול בהכנת המנה הזו הוא לחכות שהמאפה קצת יתייצב כדי שתוכלו לזלול אותו. בתיאבון
  • דניאל עמית
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    2562
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2562.1 קק״ל 2562.1 קק״ל
    פחמימות 51.8 גרם 51.8 גרם
    שומן 214.2 גרם 214.2 גרם
    נתרן 2653.0 מ״ג 2653.0 מ״ג
    חלבון 115.4 גרם 115.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 117.7 גרם 117.7 גרם
    כולסטרול 1440.0 מ״ג 1440.0 מ״ג
    סידן 1597.1 מ״ג 1597.1 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 992.1 מ״ג 992.1 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    2562
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2562.1 קק״ל 2562.1 קק״ל
    פחמימות 51.8 גרם 51.8 גרם
    שומן 214.2 גרם 214.2 גרם
    נתרן 2653.0 מ״ג 2653.0 מ״ג
    חלבון 115.4 גרם 115.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 117.7 גרם 117.7 גרם
    כולסטרול 1440.0 מ״ג 1440.0 מ״ג
    סידן 1597.1 מ״ג 1597.1 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 992.1 מ״ג 992.1 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 11.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


בלילה

עלי פילו

ציפוי

הגשה


אופן הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה בקערה.

3. משמנים תבנית ומניחים בתחתית שני עלי פילו.

4. מקווצ’צים שני עלי פילו נוספים ביחד, טובלים בבלילה ומסדרים בתבנית בצורת שושנים - עושים כך עם כל עלי הפילו למעט שניים אחרונים.

5. מכסים את התבנית עם שני עלי הפילו הנותרים, מהדקים מהצד, מברישים בביצה הטרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור במשך חצי שעה (בודקים אם מוכן - לפי הצבע).

6. מזלפים מעל דבש, מקררים מעט להתייצבות ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות