רקע בוש

הסוד של דניאל עמית לדג סלמון מושלם

מתכון לדג סלמון מעלף עם חרדל ודבש. בלי לעבוד קשה, מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה, מורחים על הדג ומכניסים לתנור. כמה קל ככה טעים
מתכון לדג סלמון מעלף עם חרדל ודבש. בלי לעבוד קשה, מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה, מורחים על הדג ומכניסים לתנור. כמה קל ככה טעים
  • דניאל עמית
  • 72K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    450
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.4 קק״ל 1801.7 קק״ל
    פחמימות 5.7 גרם 22.8 גרם
    שומן 23.7 גרם 94.7 גרם
    נתרן 477.0 מ״ג 1908.0 מ״ג
    חלבון 50.0 גרם 199.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 25.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 11.4 מ״ג 45.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    450
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.4 קק״ל 1801.7 קק״ל
    פחמימות 5.7 גרם 22.8 גרם
    שומן 23.7 גרם 94.7 גרם
    נתרן 477.0 מ״ג 1908.0 מ״ג
    חלבון 50.0 גרם 199.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 25.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 11.4 מ״ג 45.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
  3. מניחים את הסלמון בתבנית, מוזגים את הרוטב על הסלמון ומעסים אותו. לבסוף, מפזרים מעל כמה עלי רוזמרין וקצת צ’ילי גרוס יבש.
  4. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 25 דקות בתוכנית חימום עליון תחתון.
  5. לאחר 25 דקות מורידים את רדיד האלומיניום ומעבירים את התנור למצב גריל לעוד חמש דקות עד שהסלמון מקבל צבע.
דג סלמון מושלם1
דג סלמון מושלם. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (10)

    Avatar

      Avatar
      Ralu Shatz

      מה לגבי העור ? להשאיר או להסיר ?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        להשאיר

      Avatar
      לירון אליהו

      האם יש צורך להשרות את הסלמון ברוטב לפני התנור?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        לא, אין צורך

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody