גבינת עיזים מטוגנת בדבש
ביס שמתפוצץ בפה! פרוסות של גבינת עיזים מטוגנות בציפוי פריך ומתפצח שמוגשות על מצע של עלים ירוקים ועל כל הטוב הזה שפע של דבש מתקתק
ביס שמתפוצץ בפה! פרוסות של גבינת עיזים מטוגנות בציפוי פריך ומתפצח שמוגשות על מצע של עלים ירוקים ועל כל הטוב הזה שפע של דבש מתקתק
- דניאל עמית
- 35K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1317.8 קק״ל 3953.5 קק״לפחמימות 68.3 גרם 204.9 גרםשומן 113.9 גרם 341.7 גרםנתרן 515.4 מ״ג 1546.3 מ״גחלבון 10.6 גרם 31.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 4.5 גרםשומן רווי 9.2 גרם 27.6 גרםכולסטרול 98.5 מ״ג 295.4 מ״גסידן 81.7 מ״ג 245.2 מ״גברזל 1.3 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 212.4 מ״ג 637.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 7 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות1318
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1317.8 קק״ל 3953.5 קק״לפחמימות 68.3 גרם 204.9 גרםשומן 113.9 גרם 341.7 גרםנתרן 515.4 מ״ג 1546.3 מ״גחלבון 10.6 גרם 31.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 4.5 גרםשומן רווי 9.2 גרם 27.6 גרםכולסטרול 98.5 מ״ג 295.4 מ״גסידן 81.7 מ״ג 245.2 מ״גברזל 1.3 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 212.4 מ״ג 637.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 7 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 1318 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
לפרוסות הגבינה
-
1 גליל גבינת עיזים
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1 ביצה Lטרופה
-
1 כפית שטוחה חרדל גרגירים
-
1 כוס פירורי פנקו
-
1 קורט מלח דקאפשר קצת יותר
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 1/2 כוסות שמן קנולהלטיגון חצי עמוק (או לפי הצורך)
לסלט
-
1 חבילה עלי בייביאו מיקס עלים מוכן
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
3 כפות שמן זית
-
4 כפות דבש
אופן הכנה
- מכינים את פרוסות הגבינה: פורסים את גליל הגבינה לפרוסות בעובי של כ-1.5 ס”מ.
- מקמחים את פרוסות הגבינה, מנערים משאריות הקמח ומכניסים למקפיא ל-5 דקות.
- טורפים בקערה ביצה עם חרדל ומכינים קערה נוספת עם פירורי לחם מעורבבים עם מלח ופלפל.
- טובלים כל גליל גבינה בתערובת הביצה ומיד לאחר מכן מצפים בפירורי הלחם.
- מחממים שמן במחבת (חצי עמוק) ומטגנים את פרוסות הגבינה בשמן עד שמזהיבות משני הצדדים (הפכים באמצע).
- מכינים את הסלט: מערבבים בקערה מיקס עלים ומתבלים בשמן זית וחומץ בלסמי. מניחים מעל את גלילי הגבינה המטוגנים ומזלפים על הכל דבש בנדיבות.
אופן הכנה
- מכינים את פרוסות הגבינה: פורסים את גליל הגבינה לפרוסות בעובי של כ-1.5 ס”מ.
- מקמחים את פרוסות הגבינה, מנערים משאריות הקמח ומכניסים למקפיא ל-5 דקות.
- טורפים בקערה ביצה עם חרדל ומכינים קערה נוספת עם פירורי לחם מעורבבים עם מלח ופלפל.
- טובלים כל גליל גבינה בתערובת הביצה ומיד לאחר מכן מצפים בפירורי הלחם.
- מחממים שמן במחבת (חצי עמוק) ומטגנים את פרוסות הגבינה בשמן עד שמזהיבות משני הצדדים (הפכים באמצע).
- מכינים את הסלט: מערבבים בקערה מיקס עלים ומתבלים בשמן זית וחומץ בלסמי. מניחים מעל את גלילי הגבינה המטוגנים ומזלפים על הכל דבש בנדיבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
פשוט מדהים באמת