גבינת עיזים מטוגנת בדבש

ביס שמתפוצץ בפה! פרוסות של גבינת עיזים מטוגנות בציפוי פריך ומתפצח שמוגשות על מצע של עלים ירוקים ועל כל הטוב הזה שפע של דבש מתקתק
ביס שמתפוצץ בפה! פרוסות של גבינת עיזים מטוגנות בציפוי פריך ומתפצח שמוגשות על מצע של עלים ירוקים ועל כל הטוב הזה שפע של דבש מתקתק
  • דניאל עמית
  • 29K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 7 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1318
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1317.8 קק״ל 3953.5 קק״ל
    פחמימות 68.3 גרם 204.9 גרם
    שומן 113.9 גרם 341.7 גרם
    נתרן 515.4 מ״ג 1546.3 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 31.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 27.6 גרם
    כולסטרול 98.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 81.7 מ״ג 245.2 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 212.4 מ״ג 637.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 7 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1318
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1317.8 קק״ל 3953.5 קק״ל
    פחמימות 68.3 גרם 204.9 גרם
    שומן 113.9 גרם 341.7 גרם
    נתרן 515.4 מ״ג 1546.3 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 31.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 27.6 גרם
    כולסטרול 98.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 81.7 מ״ג 245.2 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 212.4 מ״ג 637.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לפרוסות הגבינה

לסלט


אופן הכנה

  1. מכינים את פרוסות הגבינה: פורסים את גליל הגבינה לפרוסות בעובי של כ-1.5 ס”מ.
  2. מקמחים את פרוסות הגבינה, מנערים משאריות הקמח ומכניסים למקפיא ל-5 דקות.
  3. טורפים בקערה ביצה עם חרדל ומכינים קערה נוספת עם פירורי לחם מעורבבים עם מלח ופלפל.
  4. טובלים כל גליל גבינה בתערובת הביצה ומיד לאחר מכן מצפים בפירורי הלחם.
  5. מחממים שמן במחבת (חצי עמוק) ומטגנים את פרוסות הגבינה בשמן עד שמזהיבות משני הצדדים (הפכים באמצע).
  6. מכינים את הסלט: מערבבים בקערה מיקס עלים ומתבלים בשמן זית וחומץ בלסמי. מניחים מעל את גלילי הגבינה המטוגנים ומזלפים על הכל דבש בנדיבות.

    פרוסות-גבינת-עיזים-פריכות-על-סלט-עלים-ודבש צילום: ספיר קוסה
    פריך מבחוץ, נמתח מבפנים. צילום: ספיר קוסה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

      Avatar
      עוקבת אחרי דניאל עמית כבר יותר משנה

      פשוט מדהים באמת

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody