-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 496.7 קק״ל 2979.9 קק״לפחמימות 49.1 גרם 294.4 גרםשומן 5.0 גרם 30.3 גרםנתרן 1748.5 מ״ג 10490.7 מ״גחלבון 41.2 גרם 247.3 גרםסיבים תזונתיים 29.2 גרם 175.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״גסידן 655.1 מ״ג 3930.6 מ״גברזל 7.2 מ״ג 43.2 מ״גאשלגן 4565.5 מ״ג 27392.9 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 29.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-10 דק׳
-
קלוריות497
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 496.7 קק״ל 2979.9 קק״לפחמימות 49.1 גרם 294.4 גרםשומן 5.0 גרם 30.3 גרםנתרן 1748.5 מ״ג 10490.7 מ״גחלבון 41.2 גרם 247.3 גרםסיבים תזונתיים 29.2 גרם 175.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 10.8 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״גסידן 655.1 מ״ג 3930.6 מ״גברזל 7.2 מ״ג 43.2 מ״גאשלגן 4565.5 מ״ג 27392.9 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 29.9 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-10 דק׳ | קלוריות 497 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
1/2 חבילה אטריות דקיקות קצרותמבושלים
אופן הכנה
- מרתיחים את העוף במים רותחים על כיריים במשך 15 דקות כדי להוציא את הלכלוך. מוציאים את המים ומסננים את העוף. שומרים בצד.
- חותכים את כל הירקות לקוביות (מלבד הסלרי, השמיר והפטרוזיליה) ומוסיפים אותם לסיר עם שמן הזית. מערבבים את הירקות כדי שיגירו נוזלים.
- מוסיפים מים רותחים קצת מעל קו הירקות ואת התבלינים.
- מוסיפים את העוף, הפטרוזיליה, השמיר והסלרי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה וחצי.
- מוציאים את הפטרוזיליה, השמיר והסלרי מהמרק (אוכלים בנפרד או זורקים). מוציאים את העוף לקערה ומפרקים מהעצמות עד לקבלת “שיערות עוף”.
- טוחנים את המרק למרקם חלק וסמיך, מגישים בקערות עם העוף המפורק, אטריות דקיקות ושקדי מרק. בתיאבון!
אופן הכנה
- מרתיחים את העוף במים רותחים על כיריים במשך 15 דקות כדי להוציא את הלכלוך. מוציאים את המים ומסננים את העוף. שומרים בצד.
- חותכים את כל הירקות לקוביות (מלבד הסלרי, השמיר והפטרוזיליה) ומוסיפים אותם לסיר עם שמן הזית. מערבבים את הירקות כדי שיגירו נוזלים.
- מוסיפים מים רותחים קצת מעל קו הירקות ואת התבלינים.
- מוסיפים את העוף, הפטרוזיליה, השמיר והסלרי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה וחצי.
- מוציאים את הפטרוזיליה, השמיר והסלרי מהמרק (אוכלים בנפרד או זורקים). מוציאים את העוף לקערה ומפרקים מהעצמות עד לקבלת “שיערות עוף”.
- טוחנים את המרק למרקם חלק וסמיך, מגישים בקערות עם העוף המפורק, אטריות דקיקות ושקדי מרק. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)