קרמשניט קונוס עם טריק

קרמשניט עם טריק - כדי ליצור את הצורה של הקונוס נשתמש בנייר אפייה מגולגל, אחרי האפייה נמלא את הקונוס במלית קרמית עשירה וטעימה בטירוף. חג שמח!
קרמשניט עם טריק - כדי ליצור את הצורה של הקונוס נשתמש בנייר אפייה מגולגל, אחרי האפייה נמלא את הקונוס במלית קרמית עשירה וטעימה בטירוף. חג שמח!
  • דניאל עמית
  • 18K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.2 קק״ל 1578.3 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 31.3 גרם
    שומן 9.5 גרם 143.0 גרם
    נתרן 18.8 מ״ג 281.9 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 16.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 87.4 גרם
    כולסטרול 27.6 מ״ג 414.7 מ״ג
    סידן 28.1 מ״ג 421.5 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 35.5 מ״ג 532.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 105.2 קק״ל 1578.3 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 31.3 גרם
    שומן 9.5 גרם 143.0 גרם
    נתרן 18.8 מ״ג 281.9 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 16.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 87.4 גרם
    כולסטרול 27.6 מ״ג 414.7 מ״ג
    סידן 28.1 מ״ג 421.5 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 35.5 מ״ג 532.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
בראנץ'
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הקונוסים: פורסים עלה פילו ל-3 חלקים שווים, מזלפים עליו חמאה, מניחים עליו דף פילו נוסף, מזלפים חמאה ומקפלים למשולש. חוצים את המשולש לחצי כך שמתקבל קונוס.
  3. אל תוך הקונוס מכניסים כדור נייר אפייה קטן על מנת שצורת הקונוס תישמר באפייה.
  4. מסדרים את כל הקונוסים על תבנית עם נייר אפייה, משמנים שוב עם קצת חמאה ומכניסים לתנור עד קבלת צבע זהוב - במשך 20 דקות.
  5. בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את פודינג הוניל ביחד עם החלב והשמנת המתוקה עד שמתקבל מרקם אחיד ואוורירי.
  6. מניחים את הקונסים להתקרר ומסירים את כדורי נייר האפייה.
  7. מזלפים את הקרם לתוך הקונוסים, מפזרים אבקת סוכר ובתיאבון.
קרמשניט קונוס עם טריק
קרמשניט קונוס עם טריק. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      מילכה קרסנטי

      האם חייב לאכול את זה מיד? אם מחכים כמה שעות הקרם בפנים יהפוך את זה למרקם רך במקום קריספי?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        עדיף להרכיב בסמוך לארוחה, גם אם מכינים את הקרם והמאפה מראש

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody