לביבות פראסה עם גבינות- הכי טעים ופשוט שיש
לביבות פראסה הורסות עם גבינות והכי קלות שיש. הלביבות האלו כל כך טעימות וכל כך פשוטות להכנה, שפשוט בא לי לעוף עליהן בכל הזדמנות! את הרזומה שלי בעולם הטיגון אתם כבר מכירים, אז תוסיפו אליו את המתכון הזה שאי אפשר להפסיק לאכול!
לביבות פראסה הורסות עם גבינות והכי קלות שיש. הלביבות האלו כל כך טעימות וכל כך פשוטות להכנה, שפשוט בא לי לעוף עליהן בכל הזדמנות! את הרזומה שלי בעולם הטיגון אתם כבר מכירים, אז תוסיפו אליו את המתכון הזה שאי אפשר להפסיק לאכול!
- דניאל עמית
- 7K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1852.3 קק״ל 5556.9 קק״לפחמימות 33.1 גרם 99.4 גרםשומן 186.9 גרם 560.7 גרםנתרן 479.6 מ״ג 1438.7 מ״גחלבון 14.9 גרם 44.8 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 12.4 גרםשומן רווי 22.7 גרם 68.2 גרםכולסטרול 138.9 מ״ג 416.7 מ״גסידן 275.9 מ״ג 827.6 מ״גברזל 4.7 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 441.1 מ״ג 1323.3 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1852
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1852.3 קק״ל 5556.9 קק״לפחמימות 33.1 גרם 99.4 גרםשומן 186.9 גרם 560.7 גרםנתרן 479.6 מ״ג 1438.7 מ״גחלבון 14.9 גרם 44.8 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 12.4 גרםשומן רווי 22.7 גרם 68.2 גרםכולסטרול 138.9 מ״ג 416.7 מ״גסידן 275.9 מ״ג 827.6 מ״גברזל 4.7 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 441.1 מ״ג 1323.3 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 4.8 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1852 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
3 כרישות בינוניות
-
25 גרם חמאה
-
1 ביצה L
-
1/3 כוס פירורי לחם
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 חבילה גבינת גאודהמגורדת
-
50 גרם גבינת פטה 16%מפוררת
טיגון
-
1/2 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- חותכים את החלק העליון של הכרישה (העלים הירוקים) וחוצים אותן, שוטפים טוב טוב וקוצצים.
- מבשלים את הכרישה: במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את הכרישה, מטגנים במשך כמה דקות, מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש נמוכה.
- מוסיפים עוד חצי כוס ומערבבים עד שהמים מתאדים והכרישה רכה לגמרי.
- מסננים את הנוזלים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את הביצה, פירורי הלחם, מלח, פלפל והגבינות, מערבבים ומגלגלים לצורת לביבות.
- על מחבת עם שמן מניחים את הלביבות ומטגנים משני הצדדים.
- מעבירים לנייר סופג ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את החלק העליון של הכרישה (העלים הירוקים) וחוצים אותן, שוטפים טוב טוב וקוצצים.
- מבשלים את הכרישה: במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את הכרישה, מטגנים במשך כמה דקות, מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש נמוכה.
- מוסיפים עוד חצי כוס ומערבבים עד שהמים מתאדים והכרישה רכה לגמרי.
- מסננים את הנוזלים ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את הביצה, פירורי הלחם, מלח, פלפל והגבינות, מערבבים ומגלגלים לצורת לביבות.
- על מחבת עם שמן מניחים את הלביבות ומטגנים משני הצדדים.
- מעבירים לנייר סופג ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
מה אפשר לשים במקום פירורי לחם?