רקע בוש

פאי גבינות ותרד מושלם

פאי גבינות, או קיש גבינות: לא משנה איך תקראו לו, המתכון הזה מביא לכם גרסה סופר טעימה וקלה להכנה למאפה מספק ועשיר
פאי גבינות, או קיש גבינות: לא משנה איך תקראו לו, המתכון הזה מביא לכם גרסה סופר טעימה וקלה להכנה למאפה מספק ועשיר
  • דניאל עמית
  • 40K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    4571
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4571.2 קק״ל 4571.2 קק״ל
    פחמימות 274.4 גרם 274.4 גרם
    שומן 337.0 גרם 337.0 גרם
    נתרן 5271.4 מ״ג 5271.4 מ״ג
    חלבון 106.2 גרם 106.2 גרם
    סיבים תזונתיים 15.1 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 92.9 גרם 92.9 גרם
    כולסטרול 1378.1 מ״ג 1378.1 מ״ג
    סידן 1197.0 מ״ג 1197.0 מ״ג
    ברזל 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 1979.9 מ״ג 1979.9 מ״ג
    אבץ 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    4571
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4571.2 קק״ל 4571.2 קק״ל
    פחמימות 274.4 גרם 274.4 גרם
    שומן 337.0 גרם 337.0 גרם
    נתרן 5271.4 מ״ג 5271.4 מ״ג
    חלבון 106.2 גרם 106.2 גרם
    סיבים תזונתיים 15.1 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 92.9 גרם 92.9 גרם
    כולסטרול 1378.1 מ״ג 1378.1 מ״ג
    סידן 1197.0 מ״ג 1197.0 מ״ג
    ברזל 14.2 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 1979.9 מ״ג 1979.9 מ״ג
    אבץ 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג
    סגור
בוש
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


רוטב רויאל

מילוי


אופן הכנה

  1. מכניסים למיקסר את כל חומרי הבצק ומערבלים בעזרת וו גיטרה עד שמתקבל בצק ללא גושי חמאה.
  2. מרדדים את הבצק לעיגול על ניילון נצמד ועוטפים. מכניסים למקרר לשעתיים (אם אין זמן, ניתן להקפיא ל-40 דקות).
  3. מניחים מחבת על הכיריים ומוסיפים פרוסות בצל וחמאה ומטגנים עד שהבצל מתרכך מעט.
  4. מוסיפים שום ותרד וממשיכים לערבב.
  5. מתבלים במלח פלפל ומבשלים עד לצמצום התרד.
  6. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  7. מכינים רוטב רויאל: מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד.
  8. מכינים את הקלתית: מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעיגול מעט גדול יותר מקוטר התבנית.
  9. מעבירים את הבצק לתבנית, מסדרים ומהדקים את הדפנות.
  10. על הבצק מפזרים את הגבינות, מעל את התוספות, ושופכים מעל הכל את רוטב הרויאל.
  11. אופים 45 דקות עד שהפאי שחום מלמעלה.
  12. מחכים שיצטנן ויתייצב לפני ההגשה, בערך 5 דקות.

    פאי גבינות
    פאי גבינות. צילום: דניאל עמית.


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      Rina Katz

      יצא ואוווווווווו👏👏👏👏👏תודה על המתכון המדויק

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        תודה רבה רינה

      Avatar
      שירה נוי

      ברכיבי המילוי לא רשום כמה חמאה צריך בעוד שבאופן ההכנה מופיע ששמים בצל וחמאה במחבת

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי שירה, 50 גרם חמאה יספיקו

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody