רקע בוש

נשיקות מרנג משוישות עם שוקולד מריר וקקאו

נשיקות מרנג עם שוקולד - זיווג משמיים ושילוב שקשה לעמוד בפניו. מומלץ להכין כמות גדולה מראש ובכל פעם שיש צורך, להשתמש ולהגיש בכל דרך שמתחשק!
נשיקות מרנג עם שוקולד - זיווג משמיים ושילוב שקשה לעמוד בפניו. מומלץ להכין כמות גדולה מראש ובכל פעם שיש צורך, להשתמש ולהגיש בכל דרך שמתחשק!
  • דניאל עמית
  • 4K צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    81
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 81.4 קק״ל 1220.6 קק״ל
    פחמימות 19.2 גרם 288.3 גרם
    שומן 0.7 גרם 10.9 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 9.7 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 4.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סידן 2.7 מ״ג 40.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 25.1 מ״ג 376.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    81
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 81.4 קק״ל 1220.6 קק״ל
    פחמימות 19.2 גרם 288.3 גרם
    שומן 0.7 גרם 10.9 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 9.7 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 4.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סידן 2.7 מ״ג 40.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 25.1 מ״ג 376.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 80 מעלות בתוכנית טורבו 3D.
  2. מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים, הסוכר והקורנפלור עד לקבלת קצף יציב וקשה (מרנג), במשך כ-10 דקות.

    נשיקות מרנג משוישות 5
    מקציפים עד לקבלת קצף יציב וקשה

  3. מערבבים שוקולד מגורר עם קקאו בקערה קטנה.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד למרנג.
  5. מערבבים מעט מאוד, בעדינות ובתנועות קיפול גדולות, רק עד שנוצר מראה שיש, ולא מרקם צבעוני אחיד.

    נשיקות מרנג משוישות 4
    מערבבים בעדינות רק עד שנוצר מראה שיש

  6. מכינים את המרנגים: בעזרת 2 כפות מסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה גבעות מרנג בגודל הרצוי.

    נשיקות מרנג משוישות 3
    מסדרים גבעות מרנג בגודל הרצוי

  7. אופים בתנור במשך כ-3 שעות או עד שהמרנגים יבשים. מקררים היטב ומאכסנים בצנצנת אטומה.
  8. הצעת הגשה: שוברים מעט את המרנגים, כך שיראו את השוקולד שבפנים, מזלפים קצפת וסירופ שוקולד חם מעל ומגישים מיד.

    נשיקות מרנג משוישות 1
    נשיקות מרנג משוישות. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody