מלוואח דפי אורז ממולא גבינות
מה לא עושים עבור חברות אמת? אפילו מלוואח ללא גלוטן! כמחווה למלוואח הממולא הידוע בשם צ'יצ'ולינה (משום מה) הכנתי מלוואח מדפי אורז שיצא ממש כמו הדבר האמיתי!
מה לא עושים עבור חברות אמת? אפילו מלוואח ללא גלוטן! כמחווה למלוואח הממולא הידוע בשם צ'יצ'ולינה (משום מה) הכנתי מלוואח מדפי אורז שיצא ממש כמו הדבר האמיתי!
- דניאל עמית
- 46K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 335.6 קק״ל 671.1 קק״לפחמימות 16.2 גרם 32.5 גרםשומן 24.0 גרם 48.1 גרםנתרן 1060.6 מ״ג 2121.2 מ״גחלבון 14.0 גרם 27.9 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרםשומן רווי 4.7 גרם 9.3 גרםכולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״גסידן 118.2 מ״ג 236.5 מ״גברזל 2.2 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 565.5 מ״ג 1131.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 335.6 קק״ל 671.1 קק״לפחמימות 16.2 גרם 32.5 גרםשומן 24.0 גרם 48.1 גרםנתרן 1060.6 מ״ג 2121.2 מ״גחלבון 14.0 גרם 27.9 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרםשומן רווי 4.7 גרם 9.3 גרםכולסטרול 379.8 מ״ג 759.6 מ״גסידן 118.2 מ״ג 236.5 מ״גברזל 2.2 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 565.5 מ״ג 1131.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
למלוואח
-
4 דפי אורז בינוניים
-
1/2 כוס מים
-
1 ביצה Mטרופה
-
1 קורט מלח דק
-
1 כף דבש
-
2 כפות שמן זית
-
2 ביצים Mטרופות
-
1 חופן גבינה צהובה 22%מגוררת (איזה שאוהבים)
-
2 כפות גבינה בולגריתמגוררת או חתוכה לקוביות
-
2 כפות טבעות זיתיםאו כל תוספת שאוהבים (תירס, טונה, פטריות וכד')
אופן הכנה
- מערבבים בצלחת עמוקה את הביצה עם המים, המלח והדבש.
- טובלים 2 דפי אורז יחד בצלחת ומעסים אותם בעדינות עד שהם עטופים בתערובת ומתרככים מעט. הופכים ומשאירים בצלחת עוד מספר שניות.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומניחים את 2 דפי האורז הרכים במחבת החמה.
- מוזגים על דפי האורז ביצה אחת ומחצית מהגבינות והתוספות שבחרתם עד שהתחתית מזהיבה. מקפלים לחצי ומבשלים עד השחמה קלה על להבה נמוכה. חוזרים על הפעולה עם 2 דפי האורז הנותרים להכנת המנה השנייה.
- מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם עגבניות מרוסקות וסחוג.
אופן הכנה
- מערבבים בצלחת עמוקה את הביצה עם המים, המלח והדבש.
- טובלים 2 דפי אורז יחד בצלחת ומעסים אותם בעדינות עד שהם עטופים בתערובת ומתרככים מעט. הופכים ומשאירים בצלחת עוד מספר שניות.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומניחים את 2 דפי האורז הרכים במחבת החמה.
- מוזגים על דפי האורז ביצה אחת ומחצית מהגבינות והתוספות שבחרתם עד שהתחתית מזהיבה. מקפלים לחצי ומבשלים עד השחמה קלה על להבה נמוכה. חוזרים על הפעולה עם 2 דפי האורז הנותרים להכנת המנה השנייה.
- מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם עגבניות מרוסקות וסחוג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
לא מוזגים ביצה מוכנה, מזיגה זה כל נוזלים בלד