דג צרוב בחמאה ומרווה עם אספרגוס
מנה חגיגית של פילה דג עם חמאה, מרווה ואספרגוס שנראית מיליון דולר! היא קלה ומהירה להכנה כמו שני מיליון דולר וטעימה כמו שלושה מיליון דולר
מנה חגיגית של פילה דג עם חמאה, מרווה ואספרגוס שנראית מיליון דולר! היא קלה ומהירה להכנה כמו שני מיליון דולר וטעימה כמו שלושה מיליון דולר
- דניאל עמית
- 39K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 420.0 קק״ל 840.0 קק״לפחמימות 0.9 גרם 1.9 גרםשומן 36.4 גרם 72.8 גרםנתרן 834.5 מ״ג 1669.0 מ״גחלבון 24.3 גרם 48.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.2 גרםשומן רווי 12.8 גרם 25.7 גרםכולסטרול 80.6 מ״ג 161.3 מ״גסידן 42.2 מ״ג 84.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 385.5 מ״ג 770.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות420
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 420.0 קק״ל 840.0 קק״לפחמימות 0.9 גרם 1.9 גרםשומן 36.4 גרם 72.8 גרםנתרן 834.5 מ״ג 1669.0 מ״גחלבון 24.3 גרם 48.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.2 גרםשומן רווי 12.8 גרם 25.7 גרםכולסטרול 80.6 מ״ג 161.3 מ״גסידן 42.2 מ״ג 84.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 385.5 מ״ג 770.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 420 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לדג
אופן הכנה
- מכינים את הדג: מחממים את שמן הזית, החמאה והמרווה במחבת (עד שהחמאה נמסה) וצורבים את פילה הדג במחבת משני הצדדים עד שהדג מזהיב ומוכן (2-3 דקות מכל צד).
- מתבלים את הדג במלח גס ומעבירים לצלחת הגשה.
- מכינים את האספרגוס: חותכים את הרבע התחתון של האספרגוס (לא משתמשים בו כי הוא קשה לאכילה) ובאותה המחבת בה הכנו את הדג (אפשר להוסיף קצת חמאה אם המחבת יבשה מדי) צורבים את האספרגוס כדקה ומתבלים במלח גס.
- מניחים את האספרגוס בצלחת לצד הדג ומגישים.
- מומלץ להגיש גם עם פולנטה.
אופן הכנה
- מכינים את הדג: מחממים את שמן הזית, החמאה והמרווה במחבת (עד שהחמאה נמסה) וצורבים את פילה הדג במחבת משני הצדדים עד שהדג מזהיב ומוכן (2-3 דקות מכל צד).
- מתבלים את הדג במלח גס ומעבירים לצלחת הגשה.
- מכינים את האספרגוס: חותכים את הרבע התחתון של האספרגוס (לא משתמשים בו כי הוא קשה לאכילה) ובאותה המחבת בה הכנו את הדג (אפשר להוסיף קצת חמאה אם המחבת יבשה מדי) צורבים את האספרגוס כדקה ומתבלים במלח גס.
- מניחים את האספרגוס בצלחת לצד הדג ומגישים.
- מומלץ להגיש גם עם פולנטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)