תפוח אדמה בומבמלה במילוי גבינות
תפוח אדמה עם גבינות בתנור בומבמלה מטורף. מתכון הכי פשוט שבעולם, להכין תפוח אדמה בתנור, עם גבינות מותכות עליו ומלא טעמים מגניבים. אחרי שתכינו אותו, לא תרצו להכין תפוח אדמה אחר
תפוח אדמה עם גבינות בתנור בומבמלה מטורף. מתכון הכי פשוט שבעולם, להכין תפוח אדמה בתנור, עם גבינות מותכות עליו ומלא טעמים מגניבים. אחרי שתכינו אותו, לא תרצו להכין תפוח אדמה אחר
- דניאל עמית
- 4K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1133.4 קק״ל 1133.4 קק״לפחמימות 362.9 גרם 362.9 גרםשומן 348.5 גרם 348.5 גרםנתרן 1745.6 מ״ג 1745.6 מ״גחלבון 340.2 גרם 340.2 גרםסיבים תזונתיים 303.3 גרם 303.3 גרםשומן רווי 326.2 גרם 326.2 גרםכולסטרול 416.6 מ״ג 416.6 מ״גסידן 1105.2 מ״ג 1105.2 מ״גברזל 303.1 מ״ג 303.1 מ״גאשלגן 541.6 מ״ג 541.6 מ״גאבץ 306.4 מ״ג 306.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות1133
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1133.4 קק״ל 1133.4 קק״לפחמימות 362.9 גרם 362.9 גרםשומן 348.5 גרם 348.5 גרםנתרן 1745.6 מ״ג 1745.6 מ״גחלבון 340.2 גרם 340.2 גרםסיבים תזונתיים 303.3 גרם 303.3 גרםשומן רווי 326.2 גרם 326.2 גרםכולסטרול 416.6 מ״ג 416.6 מ״גסידן 1105.2 מ״ג 1105.2 מ״גברזל 303.1 מ״ג 303.1 מ״גאשלגן 541.6 מ״ג 541.6 מ״גאבץ 306.4 מ״ג 306.4 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 1133 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 תפוח אדמה גדול
-
1 כף שמן זית
-
1 כוס גבינת צ’דר כתוםמיקס מק אנד צ'יז - שומרים קצת גם ללמעלה
-
גבינת שמנת עם כמהין
-
1 צרור עיריתקצוצה
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 230 מעלות טורבו.
- חורצים את תפוח האדמה עם מזלג, מזלפים שמן זית ומכניסים לתנור עד שתפוח האדמה מתרכך (עד שעה).
- מוציאים את תפוח האדמה, חותכים את החלק העליון ומרוקנים אותו לקערה.
- מכוונים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- מוסיפים לתפוח האדמה מיקס מק אנד צ’יז, גבינת שמנת כמהין, קצת עירית קצוצה ומלח לפי הטעם, ומועכים לפירה.
- ממלאים את תפוח האדמה, מוסיפים גבינה צהובה (או כל גבינה קשה שמתחשק) ומכניסים שוב לתנור עד שהגבינה נמסה ויש לכם תפוח אדמה בומבמלה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 230 מעלות טורבו.
- חורצים את תפוח האדמה עם מזלג, מזלפים שמן זית ומכניסים לתנור עד שתפוח האדמה מתרכך (עד שעה).
- מוציאים את תפוח האדמה, חותכים את החלק העליון ומרוקנים אותו לקערה.
- מכוונים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- מוסיפים לתפוח האדמה מיקס מק אנד צ’יז, גבינת שמנת כמהין, קצת עירית קצוצה ומלח לפי הטעם, ומועכים לפירה.
- ממלאים את תפוח האדמה, מוסיפים גבינה צהובה (או כל גבינה קשה שמתחשק) ומכניסים שוב לתנור עד שהגבינה נמסה ויש לכם תפוח אדמה בומבמלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)