פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי מהממת שבהתחלה היתה אמורה להיות דיאטטית ובריאה עם שיבולת שועל וברוקולי, אבל אז התפלקו לי כמה חופנים של מוצרלה והיא יצאה גם ממש טעימה
פשטידת ברוקולי מהממת שבהתחלה היתה אמורה להיות דיאטטית ובריאה עם שיבולת שועל וברוקולי, אבל אז התפלקו לי כמה חופנים של מוצרלה והיא יצאה גם ממש טעימה
  • דניאל עמית
  • 44K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    501
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 500.8 קק״ל 2003.0 קק״ל
    פחמימות 25.9 גרם 103.7 גרם
    שומן 25.8 גרם 103.3 גרם
    נתרן 1638.5 מ״ג 6553.9 מ״ג
    חלבון 39.9 גרם 159.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 56.9 גרם
    כולסטרול 187.9 מ״ג 751.4 מ״ג
    סידן 516.3 מ״ג 2065.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 254.2 מ״ג 1016.7 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    501
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 500.8 קק״ל 2003.0 קק״ל
    פחמימות 25.9 גרם 103.7 גרם
    שומן 25.8 גרם 103.3 גרם
    נתרן 1638.5 מ״ג 6553.9 מ״ג
    חלבון 39.9 גרם 159.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 56.9 גרם
    כולסטרול 187.9 מ״ג 751.4 מ״ג
    סידן 516.3 מ״ג 2065.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 254.2 מ״ג 1016.7 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הברוקולי: חותכים את הברוקולי לפרחים. מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח וכשהמים רותחים מכניסים את הברוקולי ל-5 דקות. מסננים מהמים ומקררים (או שפשוט מפשירים ברוקולי קפוא).
  2. מכינים את הפשטידה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית פיירקס.
  3. מערבבים היטב בקערה שיבולת שועל, גבינה לבנה, קוטג’, בולגרית, מוצרלה, ביצים, מלח, פלפל ואבקת אפייה.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הברוקולי. “מטביעים” את הברוקולי בבלילה בעזרת כף (או האצבעות).
  5. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כחצי שעה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody