רקע בוש

פסטה שמתבשלת ברוטב של עצמה

פסטה ממכרת ברוטב עגבניות ושמנת שמכינים בסיר אחד! לפני שאתם מתעצבנים מאיך שמכינים אותה וחושבים על מה שהאיטלקים היו אומרים על זה, פשוט תנסו...
פסטה ממכרת ברוטב עגבניות ושמנת שמכינים בסיר אחד! לפני שאתם מתעצבנים מאיך שמכינים אותה וחושבים על מה שהאיטלקים היו אומרים על זה, פשוט תנסו...
  • דניאל עמית
  • 1M צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    655
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.5 קק״ל 2618.1 קק״ל
    פחמימות 102.1 גרם 408.2 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.3 גרם
    נתרן 788.9 מ״ג 3155.5 מ״ג
    חלבון 27.5 גרם 110.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 35.3 גרם
    כולסטרול 36.3 מ״ג 145.3 מ״ג
    סידן 319.9 מ״ג 1279.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 320.5 מ״ג 1282.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    655
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 654.5 קק״ל 2618.1 קק״ל
    פחמימות 102.1 גרם 408.2 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.3 גרם
    נתרן 788.9 מ״ג 3155.5 מ״ג
    חלבון 27.5 גרם 110.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 35.3 גרם
    כולסטרול 36.3 מ״ג 145.3 מ״ג
    סידן 319.9 מ״ג 1279.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 320.5 מ״ג 1282.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. על הכיריים ממיסים בסיר גדול את החמאה.
  2. מוסיפים את השום ומטגנים קלות (הזהרו שהשום לא יישרף).
  3. מוסיפים את הפסטה (לא מבושלת) לסיר ומוזגים מים רק עד קו הפסטה.
  4. מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
  5. כשהמים התאדו מעט מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים ומצמצמים מעט.
  6. מוסיפים את השמנת ומערבבים.
  7. מוסיפים את הצ’ילי, פרמז’ן בין לבין, מערבבים ומחכים שהרוטב יצטמצם ושהפסטה תתבשל אבל לא תהיה רכה מדי.

    פסטה רוזה בסיר אחד. צילום: ספיר קוסה
    בכבודה ובעצמה! צילום: ספיר קוסה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (214)

    Avatar

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי נדב, שמנת לבישול 15%

      Avatar
      נועה מילר

      היי שמתי מים פושרים והרוטב עדיין מאוד מאוד נוזלי מה אוכל לעשות ?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי נועה, שמים מים לפי הצורך, במידה ושמת יותר אז צריך לדלל.

      Avatar
      שחר קציר יטח

      האם אפשר להכין את הרוטב לפסטה גם בלי להוסיף את הפסטה?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי שחר, כן זה אפשרי

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody