-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1505.2 קק״ל 3010.4 קק״לפחמימות 200.1 גרם 400.1 גרםשומן 62.1 גרם 124.3 גרםנתרן 64.4 מ״ג 128.9 מ״גחלבון 37.0 גרם 73.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.5 גרםשומן רווי 36.6 גרם 73.2 גרםכולסטרול 174.8 מ״ג 349.6 מ״גסידן 147.7 מ״ג 295.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 184.0 מ״ג 368.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1505
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1505.2 קק״ל 3010.4 קק״לפחמימות 200.1 גרם 400.1 גרםשומן 62.1 גרם 124.3 גרםנתרן 64.4 מ״ג 128.9 מ״גחלבון 37.0 גרם 73.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.5 גרםשומן רווי 36.6 גרם 73.2 גרםכולסטרול 174.8 מ״ג 349.6 מ״גסידן 147.7 מ״ג 295.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 184.0 מ״ג 368.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1505 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
25 גרם חמאה
-
1/2 כוס פטריות פורטובלופרוסות
-
1/2 כוס פטריות שמפיניוןפרוסות
-
5 שיני שוםכתושות
-
1 חבילה פסטה קצרה
-
לפי הצורך
-
1/2 כוס חלב 3%
-
לפי הטעם
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 חופן גבינת פרמזןמגוררת
-
1 כף עיריתקצוצה (לא חובה)
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הפטריות. מקפיצים עד ריכוך.
- מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את הפסטה, מים עד קו הפסטה, חלב ומלח. מערבבים ומבשלים על להבה גבוהה ללא מכסה עד שהנוזלים מצטמצמים.
- מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומבשלים 2-3 דקות.
- מוסיפים פרמז’ן, מערבבים ומגישים.
- אפשר לפזר מעט עירית קצוצה מלמעלה.
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את הפטריות. מקפיצים עד ריכוך.
- מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את הפסטה, מים עד קו הפסטה, חלב ומלח. מערבבים ומבשלים על להבה גבוהה ללא מכסה עד שהנוזלים מצטמצמים.
- מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומבשלים 2-3 דקות.
- מוסיפים פרמז’ן, מערבבים ומגישים.
- אפשר לפזר מעט עירית קצוצה מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (12)
זה המתכון!! כבר הכנו כמה פעמים וכולם עפו על זה!!
כיף לשמוע תודה!
להוסיף מים רותחים או רגילים?
הי רות. רותחים
יש מצב לעשות את המתכון בלי גבינת פרמזן??
הי, אפשר לוותר אם רוצים