-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 748.4 קק״ל 1496.8 קק״לפחמימות 22.4 גרם 44.9 גרםשומן 67.7 גרם 135.4 גרםנתרן 1017.6 מ״ג 2035.1 מ״גחלבון 12.3 גרם 24.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 41.9 גרם 83.7 גרםכולסטרול 196.6 מ״ג 393.3 מ״גסידן 320.9 מ״ג 641.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 473.3 מ״ג 946.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות748
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 748.4 קק״ל 1496.8 קק״לפחמימות 22.4 גרם 44.9 גרםשומן 67.7 גרם 135.4 גרםנתרן 1017.6 מ״ג 2035.1 מ״גחלבון 12.3 גרם 24.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 41.9 גרם 83.7 גרםכולסטרול 196.6 מ״ג 393.3 מ״גסידן 320.9 מ״ג 641.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 473.3 מ״ג 946.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 748 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה פנהאו קצרה אחרת
-
ומומלחים להכנת הפסטה
לרוטב
-
25 גרם חמאה
-
3 שיני שוםפרוסות
-
1 חבילה פטריות פורטובלופרוסות
-
1 שקית ערמונים בוואקוםקלויים
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט אגוז מוסקטלא חובה
-
1/2 כוס גבינת פרמזןמגוררת
-
1 כף גבינת מסקרפונהלא חובה
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן (אבל מבשלים דקה פחות כי הפסטה תמשיך להתבשל גם ברוטב).
- מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את השום (זהירות שלא יישרף).
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שמקבלות קצת צבע.
- מוסיפים את הערמונים ומקפיצים למשך 3 דקות.
- מוסיפים את השמנת המתוקה, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט. מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הפרמז’ן והמסקרפונה. מערבבים וטועמים (מוסיפים מלח או פלפל אם צריך).
- מוסיפים את הפסטה לתוך הרוטב, מערבבים וטורפים.
8. מגרדים עוד קצת פרמזן מלמעלה, למה לא?
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן (אבל מבשלים דקה פחות כי הפסטה תמשיך להתבשל גם ברוטב).
- מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את השום (זהירות שלא יישרף).
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שמקבלות קצת צבע.
- מוסיפים את הערמונים ומקפיצים למשך 3 דקות.
- מוסיפים את השמנת המתוקה, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט. מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הפרמז’ן והמסקרפונה. מערבבים וטועמים (מוסיפים מלח או פלפל אם צריך).
- מוסיפים את הפסטה לתוך הרוטב, מערבבים וטורפים.
8. מגרדים עוד קצת פרמזן מלמעלה, למה לא?
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)