פסטה עגבניות בסיר אחד
- דניאל עמית
- 445K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.5 קק״ל 1203.1 קק״לפחמימות 103.9 גרם 623.4 גרםשומן 108.0 גרם 648.2 גרםנתרן 815.5 מ״ג 4893.2 מ״גחלבון 103.8 גרם 622.6 גרםסיבים תזונתיים 100.4 גרם 602.6 גרםשומן רווי 101.5 גרם 608.8 גרםכולסטרול 199.6 מ״ג 1197.7 מ״גסידן 112.1 מ״ג 672.5 מ״גברזל 100.3 מ״ג 601.9 מ״גאשלגן 132.2 מ״ג 793.2 מ״גאבץ 100.2 מ״ג 601.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות201
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 200.5 קק״ל 1203.1 קק״לפחמימות 103.9 גרם 623.4 גרםשומן 108.0 גרם 648.2 גרםנתרן 815.5 מ״ג 4893.2 מ״גחלבון 103.8 גרם 622.6 גרםסיבים תזונתיים 100.4 גרם 602.6 גרםשומן רווי 101.5 גרם 608.8 גרםכולסטרול 199.6 מ״ג 1197.7 מ״גסידן 112.1 מ״ג 672.5 מ״גברזל 100.3 מ״ג 601.9 מ״גאשלגן 132.2 מ״ג 793.2 מ״גאבץ 100.2 מ״ג 601.4 מ״גסגור
מרכיבים 18 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 201 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
2 כפות שמן זית
-
4 שיני שוםכתושות
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כף פפריקה חריפה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1קופסת שימורים או 135 גרם רסק עגבניותמרוכז איכותי
-
1 שקית פסטה קצרהפסטה מסוג קסרצ׳ה
שניצלונים
אופן הכנה
1. מכינים את הפסטה: מתחילים עם 2 כפות שמן זית, מטגנים 4-5 שיני שום כתוש וחצי כפית צ׳ילי גרוס, למי שאוהב חריף.
2. לאחר 2 דקות מוסיפים כף פפריקה חריפה, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית סוכר וכפית מלח (בהמשך טועמים ואם צריך מוסיפים מלח).
3. פותחים את התבלינים בשמן ואז מוסיפים פחית קטנה של רסק מרוכז איטלקי טוב כזה!
4. מערבבים הכל טוב טוב ומוסיפה מים רותחים, נגיד חצי סיר. לא יותר מדי.
5. מוסיפים חבילת פסטה קסרצ׳ה ומבשלים בלי מכסה על אש גבוהה.
6. אם רואים שהפסטה עדיין לא בושלה והנוזלים מצטמצמים- מנמיכים את האש.
7. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם והפסטה מתבשלת!
8. מכינים את השניצלונים: חותכים כל חזה עוף ל-2-3 חתיכות.
9. לבלילה- מערבבים בקערה 2 ביצים, כף מיונז, מלח וחצי כפית אבקת שום.
10. טובלים את חזה העוף בבלילה ואז בקערה עם פירורי הלחם והשומשום.
11. מחממים שמן בסיר/מחבת, מטגנים את השניצלים עד הזהבה ושלום על ישראל. או בעצם על איטליה.
אופן הכנה
1. מכינים את הפסטה: מתחילים עם 2 כפות שמן זית, מטגנים 4-5 שיני שום כתוש וחצי כפית צ׳ילי גרוס, למי שאוהב חריף.
2. לאחר 2 דקות מוסיפים כף פפריקה חריפה, כף פפריקה מתוקה, חצי כפית סוכר וכפית מלח (בהמשך טועמים ואם צריך מוסיפים מלח).
3. פותחים את התבלינים בשמן ואז מוסיפים פחית קטנה של רסק מרוכז איטלקי טוב כזה!
4. מערבבים הכל טוב טוב ומוסיפה מים רותחים, נגיד חצי סיר. לא יותר מדי.
5. מוסיפים חבילת פסטה קסרצ׳ה ומבשלים בלי מכסה על אש גבוהה.
6. אם רואים שהפסטה עדיין לא בושלה והנוזלים מצטמצמים- מנמיכים את האש.
7. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם והפסטה מתבשלת!
8. מכינים את השניצלונים: חותכים כל חזה עוף ל-2-3 חתיכות.
9. לבלילה- מערבבים בקערה 2 ביצים, כף מיונז, מלח וחצי כפית אבקת שום.
10. טובלים את חזה העוף בבלילה ואז בקערה עם פירורי הלחם והשומשום.
11. מחממים שמן בסיר/מחבת, מטגנים את השניצלים עד הזהבה ושלום על ישראל. או בעצם על איטליה.
תגובות (30)
רוצה לעשות פסטה מקמח מלא. מניחה שזה מצריך יותר זמן בישול. כמה זמן?
10 דקות יותר