פיתה שרופה על הגז
מסורת של שנים בבית שלי היא להכין פיתה כמו של סבתא שרה, פיתה על הגז. עם השנים הגיעו השכלולים והפיתה התמלאה בגבינות, צ'ילי ועין הפוכה
מסורת של שנים בבית שלי היא להכין פיתה כמו של סבתא שרה, פיתה על הגז. עם השנים הגיעו השכלולים והפיתה התמלאה בגבינות, צ'ילי ועין הפוכה
- דניאל עמית
- 21K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 284.7 קק״ל 569.4 קק״לפחמימות 0.7 גרם 1.3 גרםשומן 32.1 גרם 64.2 גרםנתרן 335.8 מ״ג 671.6 מ״גחלבון 14.0 גרם 28.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 7.9 גרם 15.8 גרםכולסטרול 152.4 מ״ג 304.8 מ״גסידן 288.2 מ״ג 576.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 83.1 מ״ג 166.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות285
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 284.7 קק״ל 569.4 קק״לפחמימות 0.7 גרם 1.3 גרםשומן 32.1 גרם 64.2 גרםנתרן 335.8 מ״ג 671.6 מ״גחלבון 14.0 גרם 28.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 7.9 גרם 15.8 גרםכולסטרול 152.4 מ״ג 304.8 מ״גסידן 288.2 מ״ג 576.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 83.1 מ״ג 166.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 285 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 ביצה M
-
2 כפות שמן קנולהאו זית
-
1 פיתה גדולה
-
2 פרוסות גבינה צהובה 22%או איזו שאוהבים
-
3 פרוסות גבינת ברי
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוניפרוס
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת ומכינים ביצת עין הפוכה (מטגנים מצד אחד, הופכים ומטגנים עוד קצת גם מהצד השני).
- פותחים בזהירות פיתה שלמה ומכניסים לתוכה את הגבינה הצהובה, גבינת הברי, פלפל צ’ילי חריף וביצת העין.
- מחממים מעט שמן במחבת ומניחים בתוכה את הפיתה הממולאת. מטגנים משני הצדדים עד שהפיתה משחימה.
- מוציאים מהמחבת, חותכים לרבעים ומתענגים.
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת ומכינים ביצת עין הפוכה (מטגנים מצד אחד, הופכים ומטגנים עוד קצת גם מהצד השני).
- פותחים בזהירות פיתה שלמה ומכניסים לתוכה את הגבינה הצהובה, גבינת הברי, פלפל צ’ילי חריף וביצת העין.
- מחממים מעט שמן במחבת ומניחים בתוכה את הפיתה הממולאת. מטגנים משני הצדדים עד שהפיתה משחימה.
- מוציאים מהמחבת, חותכים לרבעים ומתענגים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)